No wypakowalem ten plik bat i wwmwe 20 ( w którym są 2 podfoldery)
Wersja do druku
No wypakowalem ten plik bat i wwmwe 20 ( w którym są 2 podfoldery)
Podstawowe tutorial KO czyli łącznie z patchem 2.2? :F
Co się dzieje? Jeżeli z nieznanych przyczyn problem będzie nadal występował to przygotuje inny sposób, i podrzucę później.
WWmwE-2.0.rarCytat:
Podstawowe tutorial KO czyli łącznie z patchem 2.2?
WWMWE2 - Patch 2.02.rar
data KO.rar
Pliki z dataKO trzeba przenieść do folderu data WWmwE 2.0
A to ma tak być że po prostu w pliku wwmwe 2.0 pojawiają się plik 2.0 ( pusty) i plik 2.5 i to wystarczy zeby dzialalo?
Znaczy się plik bat działa tylko nke widac zeby cos sie zmienilo
Aha: Ja nie kombinowałbym juz z zeglownoscią rzek czy tymi faktoriami handlowymi. Za duza ko zeby pozwalac sobie na az tak duze eksperymenty.
Wszystko działa, sprawdzone wielokrotnie. Nie wnikaj. :P Foldery patch 2.02, patch 2.5 i WWmwE 2.5.bat posługujący się tym folderami.
Hmm no ale nie mam w drzewku zadnych portow rzecznych.
Po uruchomieniu gry, wyjdź do pulpitu i sprawdź czy podfolder patch 2.5 jest pusty. Jeżeli tak to operacja została wykonana prawidłowo.
Jak jest problem to zrobię inną wersję. To banalnie proste.
Porty rzeczne nie wszędzie są dostępne. Klasztor ma inną teksturke? Jazda ma 100 ludzi w oddziale?
Nie mogło się wypakować 'system nie może znaleźć określonej ścieżki', dlatego wypakowalem gdzie indziej i skopiowałem ale teraz widzę że to trzeba koniecznie tak.
Aby .bat działał poprawnie, potrzeba:
- niemodyfikowanej wersji WWmwE 2.0 ( mój submod na grafiki podglądowe jest kompatybilny )
- poprawnie wypakowanych folderów patch 2.02, patch 2.5 w katalogu WWmwE 2.0
- pliku .bat w katalogu głównym medievala
Zaraz załaduję wersję full.