Wiem, że łatwo nie będzie. Ale ze swojej strony również się postaram :)
Wersja do druku
Wiem, że łatwo nie będzie. Ale ze swojej strony również się postaram :)
Niesmiertlenik potrafi zaskoczyć czego jestem żywym przykładem ;)
W 2 lidze sprawa jest jasna. Ja prowadzę z 17pkt. a remis mają Ituriel z DonVegą, o dziwo spodziewałem się tylko 1 remisu z Donem, ale ituriel zaskoczył mnie swoim poziomem gry i przegrałem 1 rundę z nim. Niestety reszta meczów była praktycznie jednostronna i czuje nieco zawód z tego powodu.
Chwalisz sie czy zalisz? :) . Zapraszamy do l ligi, poprawimy humor
Ty już do SL uciekasz :D
To kontynuujemy wątek w 2 Sezonie. ;)
Wasze typy na 2 Sezon: faworyci w poszczególnych Ligach, potencjalne objawienia itepe.
I ligę wygra Tyberiusz albo Yoshiie :D
Myślę że mogę spróbować powalczyć o III miejsce. Zależy od szczęścia i formy pozostałych ;)
Myślę, że rzeczywiście Tyberiusz i Yoshiie zdominują 1 Ligę. Poziom w SL był bardzo wyrównany (obydwaj zanotowali ze mną remisy), a zauważyłem, że w 1 Lidze grało się jednak inaczej (bardziej skupione armie, raczej obronne) - tymczasem kluczem do zwycięstwa w 1v1 jest moim zdaniem inicjatywa.
Jeżeli chodzi o SL, to ogromnie dużo zależy od systematycznych treningów - w ciągu miesiąca może się bardzo dużo zmienić w jakości gry. Myślę, że duże szanse na pudło mają: Mist, rafjar i ja. Na pewno o sporą niespodziankę może się też pokusić Nieznajomy, jeżeli będzie trenował. TUFF może mieć ciężko, bo w SL dużą rolę odgrywa kawaleria, a nie ma dużo nacji, które mogą się jej przeciwstawić wśród Zrównoważonych (Sparta, Ardiajowie).
W takim razie wydaje mi się że nie mam żadnych szans, zastanawiam się czy się utrzymam w tym sezonie ;> dla podpowiedzi dodam że 24.05.2016 wychodzą dwa tytuły które znajdą się w mojej biblioteczce a to na pewno nie pomoże :).
Wracając do tematu zgadzam się, że w SL faworytem jest dominator Pirx ;>, pozostałe dwa miejsca na podium to jak dla mnie będzie zacięty bój między Tuffem , Rafjarem i Nieznajomym. Jednak w pierwszym sezonie było widać że ta liga rządzi się swoim prawami każdy ma szansę wygrać z każdym, więc nie skreślam pozostałych zawodników.
W I lidze stawiałbym na Tybieriusza jeśli nie stracił zapału po spadku do ligi niżej, co do Yoshiego to mam nadzieję że pokaże duszę "sportowca" i udowodni co niektórym na co go stać ;>
W II lidze moim faworytem jest "Twój Mistrz" (nick go zobowiązuje ;] ) co do reszty to mam mieszane uczucia i nie chciałbym wypowiadać się na danym etapie :P może po pierwszej kolejce będzie można pobawić się w obstawianie.
III liga to miejsce w nowymi graczami, którzy dopiero zapoznają się z formatem a niekiedy z samym multiplayerem wiec raczej nie ma co tutaj typować faworyta, zwłaszcza że nie miałem okazji zagrać z żadnym z graczy.