Losujemy frakcje. Tak będzie uczciwie :)
Wersja do druku
Losujemy frakcje. Tak będzie uczciwie :)
Idilla, tutaj zagrajmy normalnie z tą lekko poprawioną Mongolią skoro na to większość się zapisywała. Ja planuję w niedalekiej przyszłości planuję zorganizować kolejną KO-YT na krzyżakach więc to będzie idealne miejsce by tam zagrać na zrebalansowanej kampanii. Dyskusję o potencjalnych zmianach proponuję przenieść na PW. Napisz mi co byś zmienił, ja się podzielę przemyśleniami i doświadczeniem po rozegraniu dwóch kampanii na zmianach Domena.
Ja mogę zostać Waszym MG,jednak tak jak pisałem Majstrowi,potrzebuję wsparcia w kwestiach technicznych(jak ustawić zapis i jak korzystać z konsoli) ;)
To weź wylosuj te frakcje i napisz o subforum ;d
No a co do spraw technicznych najlepiej będzie spytać Soplicy albo np Pawła którzy są MG w nowych MKO bo ja niestety nie znam się ;P
http://shoguntotalwar.yuku.com/topic...e-Fixes?page=1
Tutaj trochę tego jest ale nie wszystko
Subforum już jest,frakcje,zapis itd.,powinny się pojawić dziś,najpóźniej mam nadzieję że jutro ;)
Duce ale wylosowanie frakcji to kilka minut a pozwoli nam ułożyć dyplomacje przed startem w efekcie czego nie opóźniać potem tur bo "czekam na odpowiedź w sprawie pona" ;p
Wiem, że dyplomacja w krzyzakach to mało zabawy ale jednak ;D
No chyba, że nie masz dostepu do kompa to rozumiem oczywiście ;d
Co racja to racja,oto wyniki losowania :)
1.Majsterstszyk - Litwa
2.Leonardo123 - HRE
3.PlanB - Nowogród
4.Remix - Mongolia
5.Sulejman I - Zakon
6.Wielki Mistrz Malborka - Polska
7.RockMiguel - Dania
Co to za bany naszych uczestników? Za moich czasów takich rzeczy się nie robiło...
Bo to jeden gracz z dwoma kontami,albo szukacie następców albo kampania niestety ląduje w koszu.