-
Panowie, taka sugestia. Upewnijcie się czy jak np. wysyłacie maila bez treści, tylko z załącznikiem, Wasza poczta nie pyta Was czy na pewno wysłać i dopiero po kolejnym potwierdzeniu "Wyślij" - wysyła. Mi się tak raz zdarzyło, myślałem, że wysłałem, a wyszło kuku. Na szczęście zorientowałem się w czas.
-
Szkoda że trzeba czekać, bo tura zapowiada się obiecująco :drunk: Niestety nie mogę obiecać, że napisze wszystko rano, bo praca dom, rehabilitacja syna sportowca (sport to zdrowie ....), więc raczej oczekujcie informacji bliżej wieczora.
-
Nies, a ja uważam, że jak ktoś nie przesłał i nie jest w stanie teraz udowodnić, dlaczego (np. z przyczyn technicznych, co udokumentuje odpowiednim screenem), to zwyczajnie traci ruchy ofensywne. Tzn. można mu dopuścić fakultatywnie - decyzją MG - możliwość zrobienia w Arkuszu ekonomii plus ewentualnie wybudowania armii lub floty.
Dawaj tę rozpiskę.
-
Arkusz powtórnie wysłałem - jestem pewny że o 20-tej wysyłałem i szczerze nie bardzo wiem co zawiniło ( nie potwierdzenie odpada bo wysyłam z telefonu ). :(
Przepraszam za wszelki opóźnienia, nic więcej nie mogę zrobić :(
-
Przepraszam za zwłokę z mojego powodu, zrobiłem turę a o wysłaniu to już mi się zapomniało ;/
-
Tematy założone. Przepraszam, tym razem bez wstępniaka - starałem się to nadrobić w tematach bitew.
-
Od obecnej tury obowiązuje modyfikacja zasad, polegająca na powiększeniu liczby armii o jeden Graczowi, któremu pozostały już tylko dwie prowincje, lub jedna.
-
Panowie, apeluję do Was o umieszczenie w mailach screenów z wynikami bitew, lub przynajmniej o opisywanie powtórek z bitew, bo np. mając 6 bitew otrzymanych od Remixa i zatytułowanych WKA23 do WKA28 nie mam nawet jak dopasować sobie zliczania kosztów...
Oczywiście za repki serdecznie dziękuję, ale siadając do administrowania kampanią wolę mieć opcję obejrzenia repka we środę lub czwartek - dla przyjemności, niż w niedzielę wieczorem, z obowiązku i pod presją czasu.
Dziękuję!!
-
A to wybacz następnym razem wyśle razem z screenami.
-
UPDATE zasad.
Bitwy morskie.
Próba przemycenia wojsk Sojusznika drogą morską, naszą flotą, na tereny Gracza z którym mamy PoN i który jest w stanie wojny z naszym Sojusznikiem, będzie traktowane jako exploit zasad i będzie skutkowało zerwaniem PoN i możliwością natychmiastowego zaatakowania naszej floty w celu zniszczenia armii Wroga na pokładach naszej floty.