O, to pomoże :P . Jeszcze jedno, zobaczyłem w necie, że daaawno temu przy zakupieniu pre-ordera dostawało się jakieś jednostki... To prawda?
Wersja do druku
O, to pomoże :P . Jeszcze jedno, zobaczyłem w necie, że daaawno temu przy zakupieniu pre-ordera dostawało się jakieś jednostki... To prawda?
Tak to było przy zakupie edycji specjalnej.Dostawało się dodatkowych pięć jednostek-Special Forces Units.Możesz tez dokupić dostępne dlc: Elite Units of the West, The Warpath Campaign, Elite Units of America, Elite Units of the East.Dostępne na steamie.
Hah, 13 zł na parę jednostek :D. To sama gra mnie wyniosła 70... Wolę jednak pograć bez tych jednostek w multiplayera ;]
Empire: Total War™ - Elite Units of the East
1,99€
Empire: Total War™ - Elite Units of America
1,99€
Empire: Total War™ - The Warpath Campaign
6,99€
Empire: Total War™ - Elite Units of the West
1,99€
Empire: Total War™ - Special Forces Units & Bonus Content
1,99
A co należy zrobić, abym mógł rekrutować więcej niż 10 jednostek Husarii?
Witam.
Gdzieś był taki temat w którym była o tym mowa. Ja mam pewien sposób, ale u niektórych on nie działa, sprawdź jak będzie u ciebie:
1. Idz do Twojego \Empire Total War\data\UI
2. Otworz plik Recruitment.lua
3. Znajdz linie:
CampaignUI.LocalisationString ("maximum_permitted_amount_of_this_unit_type_reach ed")
i wykresl
4. save
5. Teraz mozesz grac i utworzyc nie ograniczona liczbe winged hussars
Niestety, nie mam takiego pliku
Potwierdzam ze nie ma...
No cóż, innego sposobu nie znam. Właśnie problemem jest brak pliku Recruitment.lua
U mnie to działało (od razu po premierze), ale potem odinstalowałem E:TW, zainstalowałem ponownie po półtora roku i ... pliku nie było.
Nie mam pojęcia co się mogło stać.
edit!!!!!!!!
Coś jednak znalazłem: w pliku ew2.pack(mod) nanieś zmiany DBEditorem w linijce units_tables. Dzięki temu można zdejmować limity.
Przeczytajcie pierwszą stronę tematu :lol: .
Może to pomoże ;) .
edit2:
Świetną rzecz wygrzebałeś Rue!
Spróbuj DB Editorem.Cytat:
Zamieszczone przez Nheero
[spoiler:ahjfn2hj][/spoiler:ahjfn2hj]Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Tu masz link do DBEditora:
https://sourceforge.net/projects/etw-mo ... p/download