No Stream musi być. :)
Wersja do druku
No Stream musi być. :)
Oczywiście, całym sercem popieram pomysł postawienia na grupy. Jest jeszcze sporo czasu na zapisy, więc i drużyn przybędzie. Z tego co widziałem, to niektórzy nasi koledzy nie mają na razie partnera do turnieju, proponowałbym więc im w miarę możliwości pomóc (jeśli oczywiście wyrażą taką chęć) z dokooptowaniem kogoś do drużyny. Możemy się zabawić trochę w swatów, tyle, że zamiast kojarzyć pary do wspólnego życia, zrobimy to w celach bardziej przyziemnych. Tak czy inaczej, mechanizm pozostaje ten sam. :P
Edycja: Inkers chyba nadal szuka drugiego do pary?
Ja odpadam. Czasu nie mam i co gorsza chęci. Jak pokazała mini kampania brak we mnie żądzy krwi, a bez tego nie ma szans na wygrany mecz.
Do tego poprzedni turniej 2na2 nie poszedł mi za dobrze.
bez strema bo nic nie przykapinujemy z grupami :D :D
jak miło widzieć że rafjar z Nieznajomym dołączyli :)
Już nie mogę się doczekać rozgrywki. Byłoby super jakby 16 zespołów się zgłosiło.
Wtedy piękne 4 grupy po 4 zespoły i wychodzi 8 i dalej drabinka :)
Będzie więcej. ;)
Zgłosiłem się, że szukam pary ale robię to tylko z sentymentu dla turnieju. :D Jestem totalnym debilem w tej grze i na dobrą sprawę nie wiem za który koniec trzymać miecz i czy włócznia to strzała. :D
Waldzie, masz jeszcze 2 tygodnie na trening. Będzie dobrze, zobaczysz. A tak poza tym Inkers nie ma pary. ;)
Pytanie do organizatorów - czy dopuszczacie możliwość udziału w turnieju międzynarodowych ekip?
Bo możemy oczywiście miło się pobawić we własnym gronie, ale możemy też wejść na trochę wyższy poziom i zaprosić tutaj zagraniczne teamy. Na pewno sporo byśmy się od nich nauczyli. Tylko że to oczywiście wymagałoby przetłumaczenia przynajmniej zasad bitewnych i głównych zasad turniejowych na j. angielski.
Pomysł mi wpadł do głowy, gdy wczoraj z Tuffem graliśmy 2v2 z Eye i HunnicWarrior i usłyszeliśmy od Hunnica że bardzo lubi 2v2 i z chęcią by pograł więcej tego typu bitew.
Fajny pomysł. Tylko żeby tych ekip kilka było, a nie że zapiszą się 2 i wszystkich skoszą.