Zależy co odbierasz jako "straszne momenty" ;) Twórca miał naprawdę dobre pomysły, więc myślę, że się nie zawiedziesz.Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Wersja do druku
Zależy co odbierasz jako "straszne momenty" ;) Twórca miał naprawdę dobre pomysły, więc myślę, że się nie zawiedziesz.Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Racja , mój błąd 'It' jest o klaunie :)
W maju premiera Koszmaru z ulicy Wiązów, po dwóch trailerach jestem pozytywnie nastawiony :D
O ile wersja z '84 mi nie przypadła do gustu (bardziej komedia, niż horror) ten zapowiada się naprawdę nieźle.
Ogólnie filmy grozy z lat 80. i 90. są na dzisiejsze realia trochę zabawne i mniejszym stopniu straszne, np. Stephen King "To" czy już wspomniany Koszmar z...
"Martwica mózgu" ("Braindead") 1992 reż P. Jackson i wszytko jasne :) horror-komedia z elementami gore <mniam> singaja ciach :lol:
Wczoraj oglądałem Inwazję Pająków na TVN (nie żeby prowadziły inwazję na TVN), świetna komedia, wybitna kreacja Scarlett Johansson. :lol:
fajny komentarz recenzenta kiedyś przeczytałem o tym filmie - "pająki atakują! aaaaaa! Ale łatwo je zabić, wystarczy wyłączyć telewizor - 1/5"Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Zna ktoś coś jeszcze fajnego? najlepiej azjatyckiego :)
Wymieniano Underworld? ;)
Może nie jest to horror azjatycki, ale polecam "Nieproszonych gości". http://www.filmweb.pl/film/Nieproszeni+ ... 009-206486
Naprawdę fajny film i zaskakujące zakończenie. Dawno nie oglądałam czegoś tak wciągającego.
Zastanawiam się czy nie lepiej pisać w filmach? Potem powstaną tematy: Komedie, Historyczne, Melodramaty itp. a główny temat stanie się bezużyteczny. ;)