Z racji braku posiadania sprzętu do gry rezygnuję z udziału w turnieju :(.
W każdym racji powodzenia dla wszystkich
Wersja do druku
Z racji braku posiadania sprzętu do gry rezygnuję z udziału w turnieju :(.
W każdym racji powodzenia dla wszystkich
@grandcoss :(
Przypominam, że do dzisiaj, do 12 wieczorem można się zapisać. A jutro Arroyo ogłosi grupy ;)
A losowanie będzie można gdzieś obejrzeć? :D
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Kilka słów ode mnie nt. grup:
A - Faworytem według mnie jest Mist. Duże doświadczenie i ogromna ilość zagranych bitew rankingowych myślę, że robią z niego pewniaka. Druga osoba jest według mnie niewiadoma, bo Arroyo i Wozio grają na podobnym poziomie i obaj pokazali, że potrafią zaskoczyć.
B - Myślę, że TwójMistrz nie będzie miał większych problemów z wyjściem z grupy. Druga osoba jest według mnie niewiadoma, Sandul pojawiał się na Poniedziałkach w Starym Świecie, ale w ogóle nie wiem jak gra IRON DUKE.
C - Grupa Sacred Bandu. Słyszałem, że Yoshie z Kaszanką chcą Pirxa wyeliminować, ale nie wiem czy Pirx pozwoli się wyrzucić z grupy ;) Ja obstawiam na pierwszym miejscu Yoshiego, drugiego miejsca nie jestem w stanie przewidzieć.
D - Grupa-Zabójca. Dwie osoby odpadają, dwie przechodzą dalej. To w tej grupie trzeba się najbardziej napracować żeby awansować. Wszyscy gracze są generałowie obeznani z Warhammerem i myślę, że starcia będą bardzo zaciekłe.
Ciekawe jest to, że jeżeli Mist i TwójMistrz wyjdą z pierwszego miejsca z grup to będą ze sobą walczyli w fazie pucharowej ;)
Oooooo ty, na podobnym poziomie co arroyo !!!! :nunu: Chyba zapomniałeś kto ma 3 miejsce w turnieju Korna i 2 w Curron .
Popieram Wozia i dodatkowo jeszcze jakaś pomyłka z tym faworytem z grupy A, kto to jest nie widziałem gościa na Młotku od kilku miesięcy xD raczej wstrzymałbym się z takim typem
szkoda ze tak malo uczestnikow.
Widac ze WH nie umywa sie do Rome ll :cool:
To niestety jest przypadłość tylko naszego podwórka .......na wschodnim jest większa frekwencja ale mają więcej graczy :)
@Nieznajomy
>2017
>Porównywanie Romka II z Warhammerem
Nadal gorzej wypada u nas Warh mimo że Rome jest z 2013 to na taką np. WKA mamy 20 graczy są ligi, turnieje 2v2 może po prostu nasze podwórko jest konserwatywne i trzyma się historycznych realiów z dłuższymi mniej zręcznościowymi bitwami ;)