Ituriel32 jest zawiedziony i rozczarowany postawą pewnego pana (który stracił swoje imię od tej pory), który wykorzystał swoje wpływy by wymigać się od obiecanego pojedynku... Uciekł do wyższej ligi...
Cała motywacja opuściła Ituriela.
Wersja do druku
Ituriel32 jest zawiedziony i rozczarowany postawą pewnego pana (który stracił swoje imię od tej pory), który wykorzystał swoje wpływy by wymigać się od obiecanego pojedynku... Uciekł do wyższej ligi...
Cała motywacja opuściła Ituriela.
Generalnie uważam też że że Niez powinien być w SL. Z całym szacunkiem do Ciebie Zachar - jeżeli chcesz grać w SL niech i tak będzie, ale myślę że I liga byłaby dla Ciebie optymalna.
Po za tym pomyślałem, że w sumie przydałoby się rozdawać jakieś odznaki, już za sam udział w SL - w końcu ktoś się namęczył by dojść tak daleko.
Żeby nie było, że robię to dla siebie, możemy zacząć to praktykować od następnego sezonu.
Szczególnie jak ktoś zaczynał w bólach i ze spadkiem :drunk:
Ja wywalczylem awans do Sl i nic nie dostałem :( . Tematy meczowe 3ligi beda dziś po 20
halo halo dlaczego nikt nie zajmuje się moją ligą noobków?
Zajmuje się. Turek, spójrz na tematy.
Jak zwykle rafjar mecz na wariata i to jeszcze po wielu godzinach pracy, Ty to sie nigdy nie nauczysz chyba :rolleyes: . I juz Pirxon wyszedl na prowadzenie :)
Faktem jest, że rafjar nie zagrał na swoim typowym poziomie. Obie bitwy to w miarę pewne zwycięstwa. Ale ja też wczoraj pracowałem, chociaż faktem jest, że wieczorem potrenowałem z mocnymi graczami i ewidentnie miałem dzień. Co wyszło w bojach o stawkę.
Dopełniając tradycji, rozpoczynam zabawę w typy dot. zwycięzców i awansów.
III Liga: Tutaj ciężko coś wyrokować, bo mało grałem z tymi graczami. Ale postawiłbym na Turka (z racji ogrania w Warhammera, tylko będzie musiał się przestawić na inną mechanikę) oraz na Hadvar (z racji treningów z graczami z SL - sporo można podpatrzyć).
II Liga: Tutaj obstawiłbym Mista (MP 2v2) oraz Popa (zwycięzca BS oraz finalista MP 2v2). Zagrozić im może Paweł, ale Mist i Pop już zaczęli treningi także szybko wrócą do formy. Kaszanka wiadomo, że spali się w decydującym momencie. ;)
I Liga: Tutaj będzie bardzo ciekawie. Myślę, że do SL zechcą wrócić Tyberiusz i Nieznajomy. Ale stawka jest bardzo wyrównana. A Nieznajomy nie słynie z mocnych nerwów. :D
SL: Tutaj nieskromnie wskażę siebie jako jednego z faworytów, szczególnie że już udało mi się pokonać dwóch innych świetnych graczy. Drugi mocny faworyt to Bachus - codziennie trenuje a ostatnio udowodnił w BS 2v2, że ma mocne nerwy turniejowe. Niewiadomą dla mnie jest TM.
Tak czy inaczej, życzę wszystkim powodzenia. :)
U mnie tak:
III Liga - według mnie na razie idzie dobrze Michowi. Jeśli zdoła bez problemów pokonać graczy z Empire of the Hand, to ma spore szanse na miejsca w puli awansów, a przypominam, że jak w piłce nożnej wychodzi dwóch graczy do nast. ligi, a do poprzedniej spada po dwóch. Na drugie miejsce wskażę Turka, pod warunkiem, że faktycznie zdoła zagrać w miarę dobrze.
II Liga - Mist to mocny gracz, ale sądzę, że Paweł Groźny może zdołać go pokonać. Jeśli Ituriel wróci do formy sprzed roku-dwóch lat to ma szansę tu dużo ugrać.
I Liga - Nie jestem do końca pewien, ale myślę, że Curse11 może coś ugrać. Na faworyta obstawiam Nieznajomego.
Super Liga - no tu już nie mam wątpliwości, Pirx... Co do Bachusa, sądzę, że może z Tobą zremisować lub wygrać, ale to na razie spekulacje. Jeśli nawet nie wygra to przynajmniej zremisuje.
Michu jest mocny ;) wczoraj wygralem z nim 2:1 po fajnych bitwach to moj faworyt 3ligi :)
2 stawiam na Pawła ;) ale chlopaki z SB moga sie przebudzic xd
W to nie mam pojecia, mi do formy niestety wiele brakuje
W SL Pirx...