Ja uważam, że powinny zostać takie zasady jakie są obecne, tak jak napisał Szymblok tym więcej ograniczeń tym mniej fanu z tego typu gry jaką jest Warharmer.
Wersja do druku
Ja uważam, że powinny zostać takie zasady jakie są obecne, tak jak napisał Szymblok tym więcej ograniczeń tym mniej fanu z tego typu gry jaką jest Warharmer.
Zatem postanowione. Zasady uległy troszkę zmianie po pierwotnych. Już ich nie zmieniamy. Data turnieju też prawdopodobnie nie ulegnie zmianie. Zapisujcie się i widzimy się na polu bitwy! :)
Do turnieju promocyjnego Norski dołączył reprezentant Chorągwi :D
nie wiadomo jak długo tam zostanie z jego aktualnymi wynikami :P (zresztą sam to stwierdził xD) miło że jednak będzie ja cały czas czekam na ten jego obiecany mecz w którym mnie pokona ^^
Został nam równy tydzień do turnieju przygotowującego :)
Przez cały turniej będę prowadził streama (link później) mam nadzieję udanego. Zakupiłem nowe mikro na stojaczku i mam nadzieję, że jakość dźwięku będzie zadowalająca. Z migotaniem obrazu sobie już poradziłem na poprzednim turnieju. Także zapraszam wszystkich, szczególnie tych co nie mogą zagrać :)
super ;) zawsze fajnie ogląda się relację
@up
w takim razie zapraszamy do turnieju, będzie okazja do sprawdzenia umiejętności oraz poznanie kilku osób ;)
Mist, nie żeby coś, ale to był bot, bardzo banalny do rozpoznania bot ;)
@up
szczerze nie znam się na tym ;) po prostu przeczytałem post i odpisałem :P
Maciek zrezygnował, więc czeka nas starcie elity na antenie :D