Jak można odblokować film z ostatniej strony wstawek filmowych?
Wersja do druku
Jak można odblokować film z ostatniej strony wstawek filmowych?
Chyba trzeba mieć wszystkie kampanie ukończone, ale nie dam głowy.
nie trzeba to jest filmik który się pojawia po jakimś czasie o tym co zakłóciło wir powinien być przed ostatnim rytuałem
Filmik o przyczynie zakłócenia jest inny dla każdej nacji, i jest pod odpowiednią frakcją.
ten o którym mówisz to jest o 5 rytuale i o tym kto to wywolal, ten o którym pisze jest p prostu o tym że spadła ta kometa i zakłóciła wir bez żadnych konkretów i niewiadomo w ogóle skąd sie wzieła.
Tak dokładnie to wzrost kosztów utrzymania prezentuje się tak :
- łatwy wzrost o 1%
- normalny wzrost o 2%
- trudny wzrost o 7%,już mamy ponad trzykrotny skok...
- bardzo trudny i legendarny to wzrost o 15%
Mógłbym niby wybrać któryś z pierwszych poziomów trudności ale chciałbym jednak żeby gra dawała mi jakieś wyzwanie. Szkoda tylko,że jedyna trudność na wyższych poziomach bierze się z tego,że AI coraz bardziej oszukuje a gracz dostaje większe minusy. Dwie pełne armie wysokich elfów utrzymane z jednego małego miasta to obrazek na porządku dziennym. Fenomenem były też dla mnie mroczne elfy(te pomarańczowe),które z bramy nie generującej żadnego dochodu wystawiały pełną armię niezłych jednostek :ok:.
sam nigdy nie gram na niższym niż vh(brak przyjemności z gry na niższym) ale 1 rzecz zaobserwowałem i się zaczołem zastanawiać czy teraz utrudnienia nie działają też na sojuszników w jakimś stopniu bo nie raz widziałem jak sojusznik tracił osady z powodu buntów.
eh ciekawe czy kiedyś doczekamy się normalnego poziomu trudności polegającego na ulepszaniu si a nie cheatach , chociaż obecnie wydaje mi się że w tw nie było jeszcze takiej słabej si jak w tutaj ^^
Była o wiele słabsza - wystarczy wspomnieć dodatek do Attyli o Karolu Wielkim.
jakoś nigdy nie ruszyłem tego dlc do atylli ale pamietam ze w podstawce si lepiej dobierala cele niż tutaj ^^
Rytuał elfami zrobiony lustria cała podbita hmmm jak myślicie kiedy będą rozszerzenia jakieś do gry??