Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
tak myślałem.
A znacie taką grę strategiczną?
Inna sprawa, że może ktoś ma jakąś mapkę zrobioną, na której są pododawane prowincje, na tyle, że wojna z Niemcami staje się realnie ciężką, bo Szkopy składają się z 20 prowincji a nie jakiś 5-7 i vice versa. Jakby cała mapa składała się z więcej prowincji to gra byłaby trudniejsza i podbicie całej mapy sprawiałoby naprawdę frajdę. Byłyby wtedy dwie opcje - napad rabunkowy - czyli omijamy biedniejsze cele i niszczymy najważniejsze punkty, oraz atak w celu przejęcia prowincji.
Jeśli ktoś nie ma takiej szczegółowej mapy to w wolnym czasie mogę się pobawić mapka na podstawie tego tematu - viewtopic.php?f=19&t=1097
tylko, że przy obecnym stanie czasu zajęłoby mi to z pół roku, o ile nie więcej...:/
Cytat:
Zamieszczone przez Dunkel
Inna sprawa, że może ktoś ma jakąś mapkę zrobioną, na której są pododawane prowincje, na tyle, że wojna z Niemcami staje się realnie ciężką, bo Szkopy składają się z 20 prowincji a nie jakiś 5-7 i vice versa. Jakby cała mapa składała się z więcej prowincji to gra byłaby trudniejsza i podbicie całej mapy sprawiałoby naprawdę frajdę.
Ściągnij mody. Większość ma przerobione mapki. Najmniejszy mod zmieniający mapę to Regions and Provinces lub coś w tym stylu. Dodatkowo pewnie nie wiesz, że jest ograniczenie liczby regionów.
Czy jest jakiś mod który zmienia janczarom noże/miecze na szable?
Jaki mod na podstawkę "dopieszcza" Bizancjum? Lubię tę frakcję, ale czasem naprawdę przykro mi się robi jak widzę te kosmiczne staty ich jednostek. Turcji da się jeszcze jakoś skopać tyłek, ale jak dochodzi do walki z jakąś cieższą europejską piechotą lub kawalerią to wymiękam. Słyszałem tylko o Broken Crescent, może znacie coś jeszcze?
czy jest mozliwy speed x4
bo domyslnie jest
pauza , 1x ,2x, 6x ...
2 to za malo a 6 za duzo... niema moda na 4x ???????????????? :? :?:
Witam
Mam pytanie czy istniej mod o nazwie Warhammer Total War. Szukałem na necie i cos jest tylko ze nie idzie tego ściągnąc. Nawet oglądałem filmik i bardzo mi sie spodobał, uwielbiam obydwie gry a ich polączenia będzie super.
Cytat:
Zamieszczone przez yodos
Witam
Mam pytanie czy istniej mod o nazwie Warhammer Total War. Szukałem na necie i cos jest tylko ze nie idzie tego ściągnąc. Nawet oglądałem filmik i bardzo mi sie spodobał, uwielbiam obydwie gry a ich polączenia będzie super.
Poszukaj w modach globalnych ;) zresztą wyszukiwarka nie gryzie :)
no wiem ze ne gryzie :oops:
poza tym znalazłm tylko nie jest jeszcze skońzony mam nadzieje że skończą go szybko :D . Mam jeszcze jedno pytanie można miec zinstalowane kilka modów bo zobiłem tak i nic mi nie działa, noi chyba że cos schrzaniłem :D
Kilka modów ingeruje w pliki gry, ale dla przykładu ja mam SS RR/RC, TATW, Broken Crescent, Deus Lo Voult, Das Heilige Römische Reich, Renaissance i wszystko mi normalnie działa.
BTW. Mój folder z medkiem waży 37 GB :D (tak dla porównania mam dysk 200 GB z czego tylko
184 GB mi wykrywa) Czyli ta gra zajmuje mi 20% miejsca na dysku :D
No to dośc tak :shock: mój tylko 20 GB ale nie ma tyle modów zainstalowanych. :cry: