Hehe koniecznie.Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Ja mam tą 360 która jest w drzewku przed tygrysem, Czeską 35, I Matildę (nie mogłem się opanować żeby jej nie kupić :D )
Wersja do druku
Hehe koniecznie.Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Ja mam tą 360 która jest w drzewku przed tygrysem, Czeską 35, I Matildę (nie mogłem się opanować żeby jej nie kupić :D )
Dostałem kod - jak na razie 2 bitwy i szybka odpadka w obu ( jeden strzał raptem oddałem, na szczęście celny ). No nic, próbuje dalej. Dopiero się wgryzam w tą gre ;)
http://world-of-tanks.pl/forum/viewtopi ... 03&start=0
Tutaj jeszcze można dostać klucze.
Jak będziesz miał ulepszenia to będzie git ; P W podstawowej wersji nawet Tygrys ssie ; P
Masakra! Jeszcze żadna gra mi się tak nie cięła. W MENU! :evil:
Raczej sobie w to nie pogram, bo skoro w menu się strasznie tnie, to wolę nie wiedzieć co by było w bitwie. :evil:
To bardzo dziwne, bo ta gra chodzi u mojego kuzyna na kompie, chociaż nie dałby rady uruchomić na tej samej maszynie nawet Medka 2 ; P
CZekam na kod - mam nadzieję że jeszcze są.
Bardzo jestem ciekaw.
edycja:
były kody, dostałem ale ...
DWA GIGA :shock: - żeby jeszcze serwer puszczał max wydolność łącza a nie cienką strużkę danych na 5 godzin ściągania :evil:
Chyba sobie odpuszczę tę grę. :P
Gram juz jakiś czas w WoT-a, jeśli potrzeba jakiejś pomocy na początek, slużę. Gra się świetnie, gra to nie tylko lupanina i zbieranie fragów, nawet najlepszy tank kupa jak zaloga doopa ;) i jak grupa nie ma pojęcia o podstawach wspóldzialania. To closed beta, więc brak jeszcze wielu rzeczy, ale gra sie przyjemnie. wszystkich zapraszam na kanal w grze "poland" halfika, można tam znaleźć rodaków chętnych do pomocy, jak i do wspólnej gry w plutonie.
Pozdrawiam
Mój filmik na konkurs the best user's video - ocencie i wy!
http://www.youtube.com/watch?v=ElcxC1xch_s
Z ciekawostek:
Na przełomie września i października ma wyjść nowy patch, który doda drzewko Amerykan (betowskie) oraz pełne drzewka Niemców i Rosjan.
Oczywiście soft resetu należy się spodziewać
W dodatku tym razem pelny hard wipe a nie jak poprzednio soft wipeCytat:
Zamieszczone przez mossin