Zależy co zmodowałeś, jakie pliki i coś podmieniałeś, czy po prostu zainstalowałeś mody...ale najszybciej będzie reinstal
Wersja do druku
Zależy co zmodowałeś, jakie pliki i coś podmieniałeś, czy po prostu zainstalowałeś mody...ale najszybciej będzie reinstal
Nie ma żadnej rady na napotke w zakresie pojawiania się przez np. podmienione pliki bądź crack(przy pirackiej wersji).
Po prostu najlepiej wiedzieć co się podmienia albo zrobić zwyczajnie kopie zapasową.
zainstalowałem to:
viewtopic.php?f=102&t=1689
jak widać, nie chodzi... :(
ps. niby wiem jakie pliki to zmieniało, ale nie skopiowałem oryginalnych...
Następny agent. Czy tak boli użyć mózgu? Przecież to jasne, że dobrze sobie zrobić kopie plikow. zawsze tak robie zanim zaczne sciagac mod do jakiejs gry, albo zanim zaczne grzebac w plikach. Teraz już i ty wiesz, ze tak trzeba ZAWSZE robić :)Cytat:
Zamieszczone przez Dunkel
A TO ODNIOSNIE PROBLEMU WETESA :D
Cytat:
Zamieszczone przez Idill`a (MZ)
Przypomina mi sie sytuacja z 1998 roku, z gra settlers III o ile sie nie myle. programisci twoarzac gre zrobili takie "zabezpieczenie", ze jak sie zrobilo pirata to w kopalni wegla czy zlota (nie pamietam juz dokladnie) zamiast surowca produkowano swinie... wyobraźcie sobie te miliony polskich graczy szturmujacych czasopisma (jak np CD-Action które ho, ho, ho juz czytam :D) z tekstami typu: " w settlerasach kopalnie produkuja swinie. co robic. GRA ORYGINAŁ" :D
jak sie z tego wszyscy napieprzali :D
nie kopiuję, bo często i tak dodawane są nowe pliki, z którymi gra ma błędy i jest CTD. Rzadkością jest tak, że jak zamienię po modzie pliki to jest czysto :P
lepiej spójrz na tego modka by Zgrzybka i zobacz czy Tobie chodzi... ;)
cenie sobie czystego medievala. ale moze kiedys :)
No to na pewno problem nie leży w wypakowaniu tych plików, bo tego nie zrobiłem.
Więc co to może być?
Czy ktoś miał problem z grą przy nowszych sterownikach karty czy nowszym directX-em?
Przy jakich to powinno chodzić OK?
Witam.
Kolega pozyczyl mi gre MTWII zainstalowalem i po włonczeniu wyskakuej mi blad z napotka.
Co mam zorbic?
Pirat czy oryginał ? :P Spróbuj spatchować do 1.3, lub zrób reinstall...
Ja mam pirata.... mam patcha(Harnas) i wyskakuje mi blad krytyczny ...
probowalem patchowac ale przy patchowaniu wystepuje blad crc