Re: Pytania początkujacych moderów
Jak przenieśc jednostki z jakiegoś moda ? jak dodac nowe państwo ? np. z moda Crusades bo o to chodzi
Są 3 państwa Crusades , saracens i slave
A ja chciał bym dodac huns .I jednostki z Teutonic , czyli te krzyrzackie , biało-czarne
Jak to zrobic aby śmigało ? albo wrzucic na podstawkę .
Wrzuci ktoś z podstawki 2 pliczki ? Export_descr_units i exports_descr_units_enums
Cytat:
Zamieszczone przez kowal357
Jak przenieśc jednostki z jakiegoś moda ? jak dodac nowe państwo ? np. z moda Crusades bo o to chodzi
Są 3 państwa Crusades , saracens i slave
A ja chciał bym dodac huns .I jednostki z Teutonic , czyli te krzyrzackie , biało-czarne
Jak to zrobic aby śmigało ? albo wrzucic na podstawkę .
Wrzuci ktoś z podstawki 2 pliczki ? Export_descr_units i exports_descr_units_enums
Z tego co wiem trzeba zmienić właściwości modeli aby przenieść je z MTW2 do RTW
Ale to jest mod do RTW !
Jest w dziale Mody regionalne
Moda tak ale modele krzyżackie też?
Modele krzyżackie są w tym modzie , w dziale mody regionalne Crusades dałem screena z walki jednostkami krzyżackimi .'
Jeśli wszystkie modele działają pod RTW to już masz łatwiej, chociaż to co planujesz zrobić już nie jest ;)
potrzebujesz poradnik do dodawania nowej frakcji (lub zamiany z istniejącej ale nie używanej) i opis dodawania jednostek
A mógł byś wytłumaczyc ?
Wiem że trzeba zrobic settlement , nazwę i money , garnizon ale jak wycinam miasto buntowników i dodaje dla np.Hunów to gra się wyłoncza nawet okno ładowania nie wyskakuje tylko czarny ekran i pulpit.