Cytat:
Metal po części jest anty a po części nie.
Metal nie jest anty, tylko pro wolnosciowy;) A zakazy Kosciola/religii sie z tym wiaza.
Cytat:
Z Vader słucham tylko Sword of the Witcher (świetne szkoda że vader nie przejdzie na fantasty
No Bogu niech beda dzieki, ze nie przejda na fantasy! Kawalek jest prosciutki i widac, ze stworzony na potrzeby gry, zeby gawedz latwo to lyknela.
Cytat:
ale ktoś musi odstraszyć fell i innych patałachów od zbeszczeszczenia metalu)
A w jaki sposb fell (chyba feel jesli dobrze rozumiem?) beszczesci metal? I w jaki sposb Vader ten proces powstrzymuje? Sabotuje powstanie nowej plyty?:P
Cytat:
Jak oglądnołem na youtube wywiad Kuby z Peterem to wynika że oni sprzeciwiają się kościołowi nie Bogu i religii chyba że coś źle zrozumiałem
Jak znam zycie to tak: Peter w domu jest przeciw kosciolowi, w TV przeciw religii, a w Vaderze przeciw Bogu;) No bo jak mam interpretowac Hallelujah! God is Dead? ;P
Dajze sobie na luz z tym dzieleniem na anty i nie anty. Jak masz dystans do tego czego sluchasz, bo tylko tego sluchasz, a nie idziesz na jakas wlasna wojne w koszulce Vadera, to mozesz bez strachu cluchac wszystkiego;)