Witam. Ja bym chętnie zagrał w coś w stylu Pike ans Musket na Medievala 2. Z całą Europą nie tylko z kawałkiem jak w Ogniem i Mieczem.
Wersja do druku
Witam. Ja bym chętnie zagrał w coś w stylu Pike ans Musket na Medievala 2. Z całą Europą nie tylko z kawałkiem jak w Ogniem i Mieczem.
Z tego co kojarzę jest mod o angielskiej wojnie domowej (tylko wyspa).Cytat:
Kiedyś tworzono moda o kolonizacji Ameryk, ale chyba upadł :(
dla Medka 2: Eras Total Conquest, 1648 i czekamy na Ogniem i Mieczem 2.
A racja, ten o wojnie trzydziestoletniej! Z tego co pamiętam popracowali też nad fortyfikacjami miejskimi, żeby bardziej styl bastionów przypominały - efekt był!
Nie zapominajmy też o betce Thrashinga, gdyby nie Empire może by nie przestał robić i coś by się wykluło...do dziś uwielbiam czytać Jego AAR bitewny, lub te trailery z YT.
A największy sentyment mam do XVI Century TW naszego Dzika, też szkoda że mu się znudziło, ogólnie świetnym modderem był.
O tym OiM 2 to już słyszę od paru lat, nie wiedziałem że jeszcze go robią (z drugiej strony dwa lata nie zaglądania na twc robi swoje).
Na pół serio. :lol: Polska Polityka TW
Wiadomo - RPP, PO, PiS, PSL, SLD, Nowa Prawica, SP... i cała reszta maskarady. Mapa Polski z poszczególnymi powiatami i województwami w granicach "frakcji".
Byłoby śmiesznie?
Ja bym nie zagrał.Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
Szkoda, że po niemiecku.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
W sieci krąży jakaś wersja tego moda, straszliwie uboga.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Ogniem i Mieczem 2 wsparł projekt Renessaince TW (pisane po rosyjsku), więc jest do przodu, co nie co o modzie można poczytać w dziale dla Medka 2, straszliwie liczę na ten mod i mam nadzieję, że w przeciwieństwie do pierwszej części, będzie bardziej stabilny i wypuszczą normalne zangielszczenie, tudzież angielską wersję moda, co by ułatwiło nam życie jeszcze bardziej.
Teraz przypomniał mi się Renessaince TW pod zwykłego Medka (bez Kingdomsów), stara produkcja, ale bardzo sympatyczna.
+1Cytat:
Ja bym nie zagrał.
Pomagałem conieco dzikowi, to nigdy nie miałem z dostępem problemu ;)Cytat:
W sieci krąży jakaś wersja tego moda, straszliwie uboga.
Dodał wiele jednostek, ale było też pełno bugów, mimo to wrażenie na mnie robiło. Szkoda, że do wersji bety z kampanią nie dotrwał, zrezygnował i oświadczył, że zacznie pomagać thrashingowi, a krótko potem całkowicie zrezygnował. Dzik miał talent, ale praktycznie zero pomocy :(
Kojarzę chyba, beż żadnych nowych jednostek, zmieniona tylko przynależność prowincji i późne jednostki odblokowane?Cytat:
Teraz przypomniał mi się Renessaince TW pod zwykłego Medka (bez Kingdomsów), stara produkcja, ale bardzo sympatyczna.
Ja tam długo w to nie pograłem.
Panowie modernatorzy chyba nie zrozumieli mojego żartu.
Polityka nigdy nie jest śmieszna, należy od niej uciekać nawet w żartach (przynajmniej ja tak robię i lżej mi się żyje ;) )
+1Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Poza tym jako GT-najniższy stopień-W (w skrócie GTW, ale nie mylić z GTW), tworzymy kółko wzajemnej adoracji i żeby nie utonąć wśród użyszkodników, wspieramy się wzajemnie, jak to było widać wyżej. :)