Re: Jak grać przez neta ?
Cóż, może być ciężko, bo konkretnego rozwiązania nie ma. Ale to musi być coś z konfiguracją sieci, ewentualnie softem - spróbuj powywalać wszystkie hamachi i inne bzdety co mogą zakłócać połączenie. GS jest nieprzewidywalny pod tym względem i czasem gryzie się z niektórymi programami (zestaw małego pirata, ups, hamachi, jest tego doskonałym przykładem;)).
Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Cóż, może być ciężko, bo konkretnego rozwiązania nie ma. Ale to musi być coś z konfiguracją sieci, ewentualnie softem - spróbuj powywalać wszystkie hamachi i inne bzdety co mogą zakłócać połączenie. GS jest nieprzewidywalny pod tym względem i czasem gryzie się z niektórymi programami (zestaw małego pirata, ups, hamachi, jest tego doskonałym przykładem;)).
Hmm... Z takich programów ( nie mam hamachi ani nic z tego co wymieniłeś) posiadam jedynie steam i gg. Jedyne co mogę z nimi zrobić to wyłączyć , bo nie będę ich instalował za każdym razem, ponieważ używam ich często. Może to coś jeszcze pomoże w rozwiązaniu mojego problemu : używam Avasta i osiedlowego neta ( co znając moje szczęście jest przyczyną i nie będę miał na to wpływu)
Steam i gg nie przeszkadzają, bo sam mam i śmiga jak złoto. Avasta też kiedyś używałem i raczej było ok, ale dla pewności możesz go na chwilę wyłączyć (i tak gówniany jest, przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń ;)). A jak nie, to pozostaje rozmowa z providerem, bo ciężko tu wymyślić coś więcej.
No cóż, nawet wyłączenie wszystkiego nie pomaga, zawracać głowę gościowi o gierkę też mi głupio, więc raczej sobie nie pogram. Najwyżej kupię Empire, które jest na Steam.
Co do Avasta mam podobne odczucia , często wykrywa wirusy tam gdzie ich nie ma , ale na razie żadnej ciekawej alternatywy nie mam ;).
Na koniec chciałbym jeszcze Ci podziękować za pomoc.
Cytat:
Zamieszczone przez Orzello
nie mam konta na gamespy . Musze sie rejestrować ? ;)
Ale zaraz o ile pamietam trzeba miec konto na gamespy najpierw? :?
Edit: Masz racje Amrod - w instrukcji tez tak pisza. Ja tam zakladalem kiedys pamietam stad to przekonanie :P
Gamespyid potrzebne było na MTW2. :)