Bardzo fajny mod ale często wywala mnie do windy,mógłbyś coś z tym zrobic? Bd rozwijał tego moda?
PS.Te oddziały-duchy też są wkurzające.
Pozdr :)
Wersja do druku
Bardzo fajny mod ale często wywala mnie do windy,mógłbyś coś z tym zrobic? Bd rozwijał tego moda?
PS.Te oddziały-duchy też są wkurzające.
Pozdr :)
Na oba pytanie odpowiedź: Nie.
A kiedy konkretnie wywala do windy? Prześlij też logi.
Edit: Ale oczywiście tego już nie zrobisz...
Ja nie mogę uruchomić tego moda :cry: . Zrobiłem tak samo jak jest readme, odpalam baltic.bat robi się czarny ekran i...klapa.Wyskakuje mi taki błąd:"Medival 2:Total War encountred an unspecified error and will now exit", po czym wywala mnie do pulpitu :( .POMOCYYYYYYYY!!!
Musi działać. Może masz plik lub katalog w złym folderze.
witam,po dłuższej walce z kompem itp. zainstalowałem od nowa wszystko i.... :shock: wszystko ładnie tylko brakuje opisów np.jakie podatki,opisów jednostek,stanu gospodarki i zakładek w miastach(armia,budowa..)są same cyfry,zrobiłem screeny ale nie chcą się otwierać i nie mogę ich wkleić,żeby było śmieszniej to podpisy pod miastami są prawidłowe mimo że rozpakowałem tylko teutonic :shock: ściągnołem wersję z pierwszego posta,pomoże ktoś?
Muszę Ci pogratulować, bo czegoś takiego jeszcze nie było. Zrób screen i wklej go do painta.
niestety nie paint nie "widzi" screenów,i nie moge ich wysłać bo format pliku nieprawidłowy...
Nie ale samozwańczo czuwam nad poziomem materiału serwowanym na tym forum ;) Zwłaszcza ze tyle sie czyta krytycznych opinii o polskich modyfikacjach czy raczej ich braku. Przyznaje sie - nie wiem, nie instalowałem. I nie chce instalowac :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
A może po tej wersji dla KO wwmwe to dałoby radę przystosować i ten mod? Odświeżyłoby to trochę te krzyżackie kampanie.