Mam ten sam problem i również nie mogę nic na to poradzić. Próbowałem dopisać -nm ale wyskoczył mi błąd "nieprawidłowa nazwa" czy coś takiego. Co zrobić?
Wersja do druku
Mam ten sam problem i również nie mogę nic na to poradzić. Próbowałem dopisać -nm ale wyskoczył mi błąd "nieprawidłowa nazwa" czy coś takiego. Co zrobić?
Witam,
Mam taki problem: Gram Juliuszami, rok 237 p.n.e. i pod koniec zmiany tury, w momencie kiedy mam poprowadzić dalej rozgrywkę gra wyrzuca mnie na pulpit po czym wyskakuje mi okienko z informacją, że wystąpił problem z aplikacją.
Moja wersja gry to 1.5 patche pobrałem z oficjalnej strony totalwar.com
Jak temu zaradzić?
Pozdrawiam,
Zibol
A hotfixy wgrałeś?
Czy to co zrobiłeś na pewno wygląda tak:
http://img14.imageshack.us/img14/4259/skrot.jpg
Nie. Gdzie go mogę ściągnąć?
viewtopic.php?f=35&t=2499
W podanym przeze mnie temacie są linki.
Zainstalowałem je, niestety nie pomogło.
Witam, jestem nowy na tym forum jednak potrzebuje pomocy, iż sam nie potrafię rozwiązać tego problemu.
Więc wszystko zaczęło się niedawno, kiedy grając Armenią po bitwie o miasto gra nagle zawiesiła się a po chwili komputer uruchomił się ponownie.
Na początku myślałem że to wina przegrzanego procka ale temperatura była w porządku, lecz kiedy znów zacząłem grać komputer znowu się zawiesił i zrestartował. W BI dzieje się to samo, czy to w custom battle lub w kampanii, nawet pod koniec tury lub przy rozpoczęciu bitwy gra potrafi się zawiesić.
Posiadam pudełkową wersje Rome Total War Antologie.
Tak więc proszę o pomoc :?
P.S: Jakbym czegoś zapomniał to piszcie
Próbowałeś zrobić reinstall? Przeskanowałeś kompa? Może jakieś robactwo się wdało ^^
Reinstall nic nie dał, a komp był niedawno skanowany więc to chyba nie to...
Zapomniałem dodać, że wszystkie inne gry działają normalnie