-
Re: Szukam gracza.
Będę dzisiaj wieczorem na RTW - pewnie tak po 22:00 i pogram 3-4 godziny, no chyba żeby nikt nie wbijał to przeniosę się na Sturmovika, bo jednak na RTW jest teraz tyle retardów że czasem nie da się wytrzymać.
Ostatnio wlazłem do jakiegoś łosia }}}Princess of Macedon{{{, który wziął sobie Greków, na co ja zapodałem Egipt dla rozgrzewki po ponad roku przerwy od grania.
Startujemy, patrzę, a łoś ma w składzie: 8 spartan, 4 katafraktów partyjskich, 4 berserkerów i 4 doborowych łuczników barbarzyńskich...... no wszystko mi w tym momencie opadło :shock:
Szczególnie że kawaleria rozjeżdżała mi rydwany :lol:
-
Ja kiedyś grałem na gs w romka, to mi koleś lekką jazdą katafrakty i falangi od frontu rozjechał :D A o unitach z innych nacji, to szkoda nawet gadać. :x
-
A ja dzis jak nie uda mi sie pograc na etw to ide na RTW bo tam przynajmniej jest z kim grac :D bede tak gdzies o 21.30 zaczynam jak ktos chetny to zapraszam :)
Nie recze za dobre bitwy ale zabawnie moze byc napewno ;)
-
eee ja dzisiaj wieczoram zamierzam poszaleć na ETW, SteamID: rossoneriacm :D, na RTW też mogę ;)
-
A ja musze przyznac :( ze nie udalo mi sie ostatnio pograc na ETW ani na RTW bo mi neta ucieli
Ale nadrobie to dzis i do konca tygodnia bede co wieczorek :mrgreen:
-
odpaliłem rtw, bi ,NTW2 i same czołówki, muzyka odrazu nasuwa dobre wspominienia ... nie lubie mowic w tym tonie, ale co odsłona serii TW to wydaja sie byc coraz bardziej pokraczne co odbija sie znaczaco na popularnosci w multi.. w kazdym razie zamierzam pograc w NTW2, lognołem sie na chwilke i widze ze stara ekipa siedzi czyli mozna bedzie cos ruszyc w ta strona. z checia zagram rowniez w bi ale tutaj problem polega na tym ze kompletnie nie widuje sie ludzi na tym jak juz to naprawde bardzo sporadycznie.
-
Byłby ktoś dziś chętny na parę bitew? Jestem dostępny cały dzień :)
-
Ja pewnie o 20 wpadne, moge zobaczyć na NTW. Jak cos piszcie na gg
-
-
A w czystego Medievala II ktoś by nie zagrał?