common/defines
Wersja do druku
common/defines
Kupiłem Victoria II na przecenie w Empiku, wracam do domu, chcę zainstalować i występuje błąd "Can't find application data". Co zrobić?
Bardzo proszę o pomoc, gdyż nigdzie nie ma opisanego tego problemu a chciałbym pograć :/
a gra na pewno oryginalna? nie słyszałem aby ktoś miał taki problem na cd
Zamawiana prosto z empika.
skoro jesteś szczęśliwym posiadaczem kodu, to możesz zarejestrować grę na forum paradoksu i tam uzyskać pomoc ja ci jej nie udzielę
Próbowałem, niestety 0 odzewu, liczyłem na to, że może ktoś tu się będzie orientował, gdyż w całym internecie nie ma wzmianki na ten temat.
Napisz e-mail do pomocy technicznej, muszą odpisać. :P
Mam 2 pytania a mianowicie:
- Czy da się jakoś zwiększyć przyrost naturalny? Jeśli tak to jak.
- Czy jak zwiększa mi się świadomość poprzez "liberalna agitacje" to czy jak partia liberalna wygra wybory lub sam ją wybiorę to ta świadomość się zmniejszy?
1. Musisz wynajdywać technologie (jestem pewien że w zakładce przemysłowych technologi w słupku pierwszym od prawej są wynalazki za to odpowiadające) ewentualnie możesz rozwijać w reformach socjalnych opiekę zdrowotną, jeśli grasz np. takim USA możesz ustawić "national focus" na emigracje i rozwijać reformy które dają ci bonus do emigracji.
2. Nie jestem pewien nigdy nie grałem liberałami ale raczej liberalna agitacja zostaje, jeśli masz problemy z zadowoleniem idź maksymalnie w demokratyzacje lub w kontrole obywateli. (ewentualne wojsko do tłumienie buntów też się przyda :P)
Krótka piłka:
Czy opłaca się grać w tą grę bez "Heart of Darkness"? Akurat wypatrzyłem w Saturnie polską Złotą Edycję (podstawka z wojną secesyjną) za marne 9,90 złotych; co też mnie kusi.
Prosiłbym o szybką odpowiedź, bo jutro kończy się letnia promocja na Steamie, w której myślę kupić sobie całą Victorię 2 z obydwoma dodatkami i DLC.