Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Tak jak w temacie "Banita" :A co do ko, to no w sumie, dobra, nie będę się jednak usuwał w geście protestu i emocji, ale APELUJĘ o przyznanie Szkocji w zarząd - mi. Dlaczego? Ja z Bohunem mieliśmy w 100% te same planny - iść jako jedno państwo, jedna armia. Nie byłby to niesprawiedliwy upgrade jednego z państw, bo i tak walczylibyśmy razem. Dodatkowo założyliśmy tą typową mi UNIĘ, w której zapisane zostało prawo o tym, iż po martwym władcy, władzę przejmuje żywy. Byłoby to "klimatyczne" władanie Wielką Brytanią (chociaż jestem wpieniony całą sytuacją i nie mam dużo radości teraz z tego) i sensowne. Poza tym...znam hasło. Ok?
U mnie to samo mieliśmy 100% te same plany a kampania jest w fazie dość zaawansowanej i to troszkę denerwujące co się stało. Zwłaszcza, że dużą wagę do tej kampanii przywiązuję/przywiązywałem. Jeśli nie robił on od dawna nic złego i zachowywał się porządnie to powinien moim zdaniem dostać szansę bo ludzie w końcu się zmieniają. Wiadomo, że nic nie zmienię no ale warto by było tak zrobić... nie wspominając o tym kto np. w owym bc na tym zyskał, że ktoś nie w temacie weźmie jego kraj i być może zmieni o 180 stopni politykę... co nie Marat? :mrgreen: ;) Tak więc wiem, że moje zdanie wiele nie zmieni, no ale nie można by dać mu szansy?
Do moderatorów - Usuńcie wszelkie zbędne i nieaktualne posty i zaktualizujcie viewtopic.php?f=3&t=3772 ten temat o nowe wolne posady
Temat niedawno był czyszczony z kilkunastu stron a tematem opiekuje się Abu Yusuf. Może powoli, ale aktualizuje ;) Wystarczy przypomnienie na PW.
Po tobie Garindor nie spodziewałem się tak żenujących insynuacji. No ale cóż, człowiek uczy się całe życie.
Rozumiem, moje wypowiedzi to żenujące insynuacje? Dodatkowo typowe i nie dziwiące?
Garindor to twoje drugie konto?
poukładali się z banitom na reszte ko i teraz wielce oburzeni że są pretensje do nich że chcą grać 2 krajami naraz :| darujcie sobie, oboje.
Temat wolnych frakcji zaktualizowany, andzia nie musisz mnie tak kijem poganiać, ja wiem co należy do moich obowiązków, robie to z własnej nieprzymuszonej woli, poprostu w ciągu paru dni pojawiło się trochu nowych frakcji a czasu miałem mało na aktualizacje.
1.
Cytat:
Garindor to twoje drugie konto?
Nie, oryginał. Właściwie teraz chciałem skasować swoją wypowiedź, ale widzę, że błyskawicznie odpisałeś. PO prostu wyczułem pewną aluzję w moją stronę, zważając na to iż moja wypowiedź o Szkocję jest zaraz nad Garindorem i po całej tej dyspucie o banicję Bohuna, nawet tego nie skomentowałeś. Czyli wszystko układa się we wniosek, który zawarłem między Twoimi wypowiedziami - że po prostu nawet moich "wypocin" nie będziesz komentował, jest to typowe... żenujące żale... (coś w tym stylu)
2.
banitą
obaj
A kłócimy się, bo tak powinno być, i jest to całkiem sensowne, ale mówić do was to jak zwykle, jak do ściany.
A muszę komentować? Nie mam zamiaru narażać się na twoje oskarżenia o tyranie, czy odwoływania do Amroda i Joopitera. Jeżeli chcesz odpowiedzi, to uważam, że nie powinieneś dostać tej nacji - potraktuj to jako uwagę zwykłego gracza, a nie moderatora. Zadowolony?
Cytat:
ale mówić do was to jak zwykle, jak do ściany.
Zapewne każda inna decyzja niż ta satysfakcjonująca ciebie, będzie skwitowana jako "mówienie do ściany". W WK29 jest MG i on jest tam najwyższą władzą, a wyrok już chyba wydał, sprawa jest więc jasna.