A ja Ciebie Brave kojarzę głownie ze sceny multi oraz jako współpomysłodawcę Jesieni Średniowiecza. Poza tym masz avatar, na który patrzy się bardzo miło :D Szkoda, że nie jesteś jedną z tych pań :lol:
Wersja do druku
A ja Ciebie Brave kojarzę głownie ze sceny multi oraz jako współpomysłodawcę Jesieni Średniowiecza. Poza tym masz avatar, na który patrzy się bardzo miło :D Szkoda, że nie jesteś jedną z tych pań :lol:
Tak się wetnę tylko z komentarzem że jest to pierwszy mniej więcej idealnie podsumowujący mnie post (to o lenie było w temacie buźki i mordeczki tylko ktoś wyraźnie mi posty przeniósł)Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Już mnie tu nie ma.
Matatjahu jeden z wielu użytkowników którzy dostali bzika po opublikowaniu zdjęcia przez Lenę.
Eskel, dość elokwentny i ma głowe na karku, udziela się wszędzie po trochu jak w Agorze, Tawernie, NF. Miał troche do powiedzenia w propozycjach zmian na forum. Mała aktywnosc w dzialach zwiazanych z grami
Rafi- Człowiek pingwin linux, nie jestem pewien ale chyba zagorzale gra w mtw 2 albo empire już nie pamiętam w KO również. Nie jestem pewien czy fan gwiezdnych wojen (sądząc po avku)
Pampelinex
Fan Jozina z bazin :D
Dawny gracz KO, nie miałem niestety okazji n Nim zagra, a po za tym nie wiele więcej wiem o tej osobie.
Spoko gośc :D
Opiszę Hallera. Oryginalna fryzura goni jego pociąg do pióra. Zmienia avki jak rękawiczki, co znaczy o mnogości zainteresowań i chęci ukazania ich światu (podobnie z podpisami, aar-ami) Z ilością postów ociera się z jednej strony o spamming z drugiej o moderatorstwo... Zapewne lubi uczyś się historii, choć bywa, że to ona uczy jego. Ach - zapewne oddany fan Trylogii Tolkiena, a fil Jacksona widział z 18 razy. Ogólnie Howgh
Haller - przezabawny użytkownik, niekojarzący że w katalogu publicznym wypisuje dane o sobie. Nowy gracz KO, który rzuca się na głęboką wodę bez żadnego zwiadu. Sądząc po spontaniczności chłopak młody. Lubi pisać stylizacją i zagłębiać się w klimaty różnych epok.
Rapsod
Bodaj najbardziej tajemniczy gość jakiego zdarzyło mi się poznać....kilka lat starszy ode mnie, stosuje niekiedy bardzo wyszukane słownictwo i górnolotne motywy. Przychodzi mi tu na myśl jakby....bardzo rozwinięte życie duchowe, bądź zgłębione tajniki psychologii. Potrafi trafnie ocenić człowieka, tocząc z nim dyskusję choćby via internet. Jeden z najbardziej doświadczonych graczy KO, zasłynął jako Vasyl Rapsodov Abstynent z V WK :P Zastanawia mnie niekiedy jego pociąg do Kazachstanu i w ogóle Azji Środkowej, ale to pozostaje już tajemnicą właściciela.....
Maharbal
raczej już bardziej doświadczony gracz ko nie byłem z nim nigdy w stanie wojny :twisted:
no i gra w hitmana!