Re: INVASIO BARBARORVM 2: CONQVESTVS BRITANNIAE
No rozegrałem sobie 2 bitwy w tym modzie, i przyznam że jestem pozytywnie zaskoczony, szkoda że linki do submoda muzycznego nie działają, klimatu nie ma aż tak fajnego. Jednostki są ładnie zrobione. Zastanawiam się nad frakcją jaką będę grał, może Rzymem spróbuję ;) Tak czy siak pierwsze wrażenie pozytywne.
do muzyki padł? Kiedy wreszcie zrobi się bazę plików forumową? :twisted: Postaram się wrzucić to, ale to kolejny plik przeze mnie wrzucony, a przecież jak ktoś jakiś plik pobrał może przecież wrzucić w neta? Trochę współpracy szlachetni gracze ;)
edit:
link zablokowany jest gamefrontu dla naszej części świata , a nie że padł i idzie ściągnąć... ;)
Byłbym wdzięczny jakbyś wrzucił, uwielbiam brytyjski klimat z tych starożytnych czasów, i ze średniowiecznych... ;)
PS. Eutychesie pamiętasz o tym problemie z tym modem o którym na czacie pisałem? Wystarczyło zrobić następną kopię Medka i na nią instalować, na poprzedniej pewnie zbyt wiele modów mam ;)
Aktualizacja tematu.
Nowy link do submodu muzycznego, jeszcze ciepły z gamefrontu
http://www.sendspace.pl/file/929139c0cd ... ic-mod-1-0
Pograłem sobie Romano-Brytami i gra się super, submod muzyczny znacznie dodaje klimatu w grze. Mod jest fajnie zbalansowany, każda jednostka ma minimum 2 HP co sprawia że walki są dłuższe i ciekawsze. Gwardie przyboczne wodzów są strasznie ciężkie do pokonania, ja swoim Teulu które liczy około 20 ludzi mogę bić po 3 oddziały w miarę dobrej piechoty w walce wręcz, bez szarży, to ogromna potęga. Świetnie mi się gra, dzięki Eutychesowi bo bez tego submoda to nie byłoby to samo :D
Jest spolszczenie do tego moda?
Toż będe musiał sie zadowolić spolszczeniem uniwersalnym.
Aktualizacja pierwszego posta, o nowy link do submoda muzycznego, bo tamten ma tendencję do wypyszczania się o kasę ;)
Mam taki problem. Znowu ściagnełem sobie tego moda , zrobiłem instalację, klikam na ikonke, która pojawiła mi sie po instalacji na pulpicie i mam taki komunikat : ,,System windows nie moze odnaleźc pliku kingdoms.exe.Upewnij sie, ze wpisana nazwa jest poprawna i sprobuj ponownie''. Mod nie daje rady się odpalić.