Filip toż to dzieło sztuki świetny pomysł z tymi Imionami władców i latami panowania. Dla mnie bomba.
Wersja do druku
Filip toż to dzieło sztuki świetny pomysł z tymi Imionami władców i latami panowania. Dla mnie bomba.
Być to może. Zakładam że jest to poprawne skoro twórcy moda zmietli wikipedię ;) tam w ogóle są różne imiona tego samego władcy (patrząc na datowanie) nie wspominając o jego podobiźnie.
Nie wiem o co ci tu dokladnie chodzi wkońcu te loading screeny są w angielskiej wersji EB ja tylko spolszczyłem angielskie napisy :PCytat:
Zamieszczone przez Araven
Tak sobie zgodnie z tradycyją podbijam Rzym Kartaginą aby jednak tradycji stało się za dość to najemnikami :P I tak mi się nie chce i czekam na spolszczenie bo po tym jak reinstalowałem EB i dorzuciłem sub mody etc. już nie chciało mi się spolszczenia dodawać ;)
Jak skoncze loading screeny to wrzuce nową wersje poza tym mam zamiar zrobić swoje loading screeny np. HaDorkim HaQdosim (Święty Zastęp) Matatjahu masz tu narazie loading screen ale bez opisu co ty na to ;) ??
PS. Ja też muszę se przeinstalować EB bo w nowej kampanii nie moge zapisywać gry (opcja jest niedostępna :lol: ) Muszę prosic kumpla żeby wlączyl pierwszą ture i wyslal mi save z pierwszej tury :D)
[spoiler:3n2y66av]http://img709.imageshack.us/img709/1...ngscreen27.jpg[/spoiler:3n2y66av]
Rozumiem że jakość ciężko wydobyć przy powiększeniu ale fajnie gdyby i pod tym względem (ostrości) nie odbiegało. Mimo wszystko super :) Ano mi też nie chciało zapisywać ;) Hm no cóż co do ŚZ i Najemników to flota jest zajęta a kasa idzie na utrzymanie jednej najemnej armii w Eturi, średniego garnizonu w Rzymie, średnich garnizonów do obrony trzech miast na wybrzeżu Hiszpanii, jedna armijka tępi jeszcze buntowników (jeszcze I turę) a druga (tak samo jak poprzednia) to miasto po drugiej stronie słupów Heraklesa (tak to już cała zachodnia afryka do gór włącznie podbita) Więc nijak nawet przy rozwiniętym państwie nie mam kasy na werbowanie armii na podmianę czy aby to były dwie, na dosyłanie nie ma czasu i muszę najemników uzupełniać :D
Matatjahu to co powiesz na to :twisted:
[spoiler:1ce0umx8]http://img689.imageshack.us/img689/7...ngscreen25.png[/spoiler:1ce0umx8]
Nieźle Filip. Tu widać duży skok w poprawie jakości. (Ale to wyglądali jak niezłe koksy to bym zmienił 8-) , jakos mi to nie pasuje do starożytności. Pozdrawiam.
Dobra co tam z koksami wkoncu ja chodze jeszcze do gimnazjum :D więc nie spodziewać się strasznie wyrafinowanego słownictwa :lol:
... wyglądali na muskularnych i silnie zbudowanych byłoby ciut lepiej, jak na mod o starożytności. :PCytat:
Zamieszczone przez filippp69