a jakieś projekty polonizacyjne moda są?:D
Wersja do druku
a jakieś projekty polonizacyjne moda są?:D
Nie słyszałem, chociaż na starym forum zastanawiano się nad tym? Może?Cytat:
Zamieszczone przez [IG
Martin von Carstein , pisałeś na początku tematu,że jedną z paru rzeczy które ci się w modzie podobają, to submod o Świętym Cesarstwie Narodu Niemieckiego. Mógłbyś podać linka do tego submoda? Szukałem na TW Center w dziale submodów do SS i nie znalazłem. Próbowałem też poszukać ręcznie,ale trochę jednak tych stron jest.
Złote Lato na mody MTW II było, ale niestety nikt nie zajął się Starym Poczciwym Stainless Steel a przecież mogliby w końcu dokończyć tą łatkę 6.2 albo zrobić kolejnego patcha już ostatecznego. A tak znowu nic :?
Moglby ktos mi napisac jak zainstalowac moda renesansa do Medka II?? Badzo prosze o szybka odpowiedz!!
Zazwyczaj mod ma plik instalacyjny. Wystarczy zacząć instalację i zaznaczyć folder gry. Część modów wymaga jednak wpisania parametrów do pliku gry,aby się uruchomiły. To jednak zależy od moda.
PS Nie ten temat
a czy jest jakis sposob zeby Czechy byly w tym modzie, bo wiem ze mial byc jakis Bohemia mod, ale czy da rade to jakos polaczyc?
Dla ludzi którzy lubiąc RR/RC PB niedługo wrzuci nową wersję jego super modu który DE Facto zawiera wiele mniejszych modifikacji, nowe wersja będzie poprawiona i jeszcze lepsza, mod będzie ważył ok 2 G i będzie w czterech partach po 500 mega, na razie są problemy z wrzuceniem na filefront więc trzeba się uzbroić w cierpliwość jak ktoś czeka, tak jak JA :D
Cześć
Mam problem z SS 6.1. Otóż nie mogę rekrutować wojsk :/
http://img18.imageshack.us/img18/8040/20946542.jpg
Można czekać wieczność a i tak będzie 6 tur aby móc budować katapultę.
Podobnie jest z wszelkimi bardziej zaawansowanymi jednostkami. O co chodzi ?
Heh problem tak często poruszany, że aż nudny :lol:
Instalując patcha 6.1 zaznaczyłeś instalacje submodów(te checki przy kwadracikach w instalce).
Odinstaluj Stainless Stell i zainstaluj ponownie, przy tym że kiedy będziesz go ponownie instalował przy patchu 6.1 wszystko odznacz!
I tyle będziesz grał na wersji 6.1 czystej bez submodów.