Jeżeli ten mod się uda, i go zrobicie do końca to powrócę do MWII na kolejne godziny :)
Wersja do druku
Jeżeli ten mod się uda, i go zrobicie do końca to powrócę do MWII na kolejne godziny :)
gratki, że zebraliście ekipę.
Pierwsze co się rzuca w oczy to oczywiście Włodzisław - Płock lepszy, a za Czersk lepszy Sandomierz. I liczba prowów utrzymana.
Czy pokazana wersja mapy jest aktualna ? Bo widzę, że nadal skandynawia i wielka brytania sa nieco przerośnięte.
Nie zrezygnujemy z Kujaw na rzecz Sandomierszczyzny, albo rozdrabniania Mazowsza; zwłaszcza że w tym okresie Włodzisław administrował całym Pomorzem Gdańskim. I aż do Potopu ani jakiś tam Płock ani Toruń ani nawet Kraków nie potrafiły osiągnąć obrotu handlowego takiego jak Włodzisław.Cytat:
Zamieszczone przez Dunkel
tak czy inaczej powinniście bez większych oporów przysolić Polsce ze 2-3 prowincje więcej, bo tak każdy niemal mod sobie robi prywatę. A zrezygnowałbym z pustyni.
No no jestem pod wrażeniem. Ileż to godzin grałem najpierw z samą mapą kampanii Modek Midek by Zgrzybek, potem w pierwszy WWmwE. Zawsze żałowałem, że tamten projekt nie został dokończony. Teraz trzymam za was kciuki i mam nadzieję, że dacie mi tym modem powód do zdjęcia Medka 2 z półki, oczyszczenia z kurzu i ponownego zainstalowania na blaszaku.
Powodzenia ;)
A ja mam takie pytanie czy ten mod będzie dostępny na normalnego medka?
A tak propo na koniec moglibyście dodać jak zainstalować tego moda :) A ogólnie świetna praca
Jak mogą powiedzieć jak zainstalować skoro mod jeszcze nie wyszedł ? :DCytat:
Zamieszczone przez selwek
Chyba selwkowi chodziło o to aby po wydaniu moda dać w poście z linkiem instrukcję.
Co do wersji gry to wymagany będzie dodatek Kingdoms jak się nie mylę ..
Tak, konieczny bedzie dodatek Kingdoms.