Co w końcu w sprawie Nihilusa?
Puszczamy mu płazem drugie z kolei wyburzenie budynków w zamku, czy wyciągamy jakieś konsekwencje?
Wersja do druku
Co w końcu w sprawie Nihilusa?
Puszczamy mu płazem drugie z kolei wyburzenie budynków w zamku, czy wyciągamy jakieś konsekwencje?
Chyba płazem.
Avasil, nie chcesz zostać moderatorem globalnym, albo chociaż regionalnym, działu KO?
Dziękuję za propozycję, aczkolwiek jeśli chodzi o moderatora globalnego - muszę odmówić, udzielam się tylko w dziale KO.
Za to jeśli chodzi o moderatora regionalnego - jak najbardziej! ;)
A w kwestii Nihilusa. Zdanie Zachara chyba jest podobne, w takim razie tylko zaproponuję: Ogłośmy i zastosujmy się, aby każdą kolejną tego typu sytuację surowo karać. Nie chciałbym, aby ludzie nagle zaczęli burzyć budynki w obleganych miastach "bo Nihilusowi udało się dwa razy, to dlaczego ja mam mieć kłopoty". Jednak jest to nieodwracalna szkoda, bardzo trudna do zrekompensowania i zawsze robiona z premedytacją. Jak z zabijaniem członków rodziny. Jakieś uwagi?
No, gwoli ścisłości podobno da się odzyskać budynki poprzez konsolę, ale mało która kampania ma włączonego admina.
rezygnuję z członkostwa w Kolegium
Zachu, nie stawiaj nas w trudnej sytuacji...
:(
To co, teraz zostaje nas dwóch? ech :P
Nie no w takim wypadku to niezla kaszana, bo potrzeba przynajmniej trzech... a nikogo na horyzoncie nie widać.
ok nie będę robił kaszany. Sorry za zamieszanie
a Nihilusa jednak trzeba by symbolicznie jakoś ukarać. Wydaje mi się, że jednak już nie będzie robił takich numerów. Ale musi być przestroga dla innych?
Może wpisanie na powiedzmy 2 miesiące na CL?
Jestem za.