Matko na rysuneku jest tylko jeden papa a liczebność oddziału jest niewiadoma więc może tam być ich dwudziestu :roll: :roll: .
Mówiłem ściemniacz z twego kumpla.
Wersja do druku
Matko na rysuneku jest tylko jeden papa a liczebność oddziału jest niewiadoma więc może tam być ich dwudziestu :roll: :roll: .
Mówiłem ściemniacz z twego kumpla.
Tam przeciez nie pisze ,ze sam, bez staży:)
No, taki maly fail. Ale tak, czy tak, wyglada ciekawie : )
A ja grając kiedyś Hiszpanią podbijałem Amerykę i posłałem tam księcia (który jeszcze przed wybiciem azteków został królem :lol: )i nazywał się ... Amerigo Groźny :D.Cytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
Mój kolega miał Hermana Horteza w Amerycę ib Harry'ego Pottera w Anglii.
Ja w podstawce miałem Harrego Portera. :D
A raz pamiętam miałem bitwę, w której mój książe miał 0 gwiazdek dowodzenia . Po bitwie dodało mu 2 gwiazdki . 2 tury potem został królem i miał wszystkie statystyki na full . Niestety gdy robiłem reinstall podstawki, by zainstalowąc Kingdoms screen sie usunął :evil:
Ja też akurat miałem Harrego Pottera :p.
A to raczej bug jest :p :
Grałem Mediolanem, zaatakowało mnie HRE, w mojej armii był Król ( Dla Mediolanu bodajże chyba była inna nazwa, ale nie pamiętam ) już dobijałem niedobitków kawalerią, a tu nagle jeden oddział milicji miejskiej ( mimo że już był koniec bitwy, wziąłem kontynuację ) stanął i zaatakował :lol: zabili mi Króla... tak bynajmniej było w bitwie - wychodzę do mapy kampanii, patrzę na armię a tu Król, nie śpieszący się do grobu żyje :D
A zdarzył wam się kiedyś ksiądz kobieta? Właśnie gram Anglią i mój ksiądz ma cechę "skrywana kobiecość" a w opisie "Jej wiara jest na tyle mocna, że nie boi się surowej kary za udawanie mężczyzny". Niedokładnie tak ale podobnie.
Mi papieżem została Polka kardynał w wieku 38 lat chyba. I dożyła spokojnej starości! A to gnida! Dobrze mi nawracała niewiernych :D
Ja mam nałogowych oficerów z cechą:
Inteligentna (...najbystrzejsza z dam dworu...)