Mnil rezygnuje z KO, dla mnie to jest tylko potwierdzenie jego przewinienia.
Mimo wszystko dla przykładu należy chybą karę dać? Te 4 miesiące to i tak mało.
Wersja do druku
Mnil rezygnuje z KO, dla mnie to jest tylko potwierdzenie jego przewinienia.
Mimo wszystko dla przykładu należy chybą karę dać? Te 4 miesiące to i tak mało.
Tylko takie są przewidywane. Wyżej tylko zupełne wyrzucenie z KO na zawsze. Skoro oddaje wszystkie kampanie, to nie ma co też w takiej wko31 karać nowego gracza jakimiś sankcjami.
Rozchodzi się raczej oto, na ile mu wierzyć, wczorajsze wydarzenia dość mocno świadczą o jego niewiarygodności, ale mocnego dowodu też brakuje...
No jak dla mnie ten screen jest dosyć mocnym dowodem, a jego wytłumaczenie zupełnie do mnie nie trafia, no bo kto podczas imprezy robi turę? :lol:
Jestem za CL na 4 miesiące, bo jednak również wolałbym uniknąć bana na zawsze.
jestem za CL na 4 miesiące dla Mnila i lepiej to ogłosić szybciej bo chłopak stara się dostać do kolejnej ko i to dzień później po szumnej zapowiedzi odejścia
Ok, w takim razie taką decyzję ogłaszam.
http://www.speedyshare.com/V4C2w/wk31turcja21.sav
Hasło: turgon
Dostarczone przez Sayeera.
Turę wcześniej miałem wątpliwości, czy aby nie dzieje się coś takiego, bo kasa papiestwa była dziwnie niska, okazuje się że były słuszne. Wtedy gdy Sayeer sprawdzał to akurat tury były ok, dopiero jakoś przy 21.
Dowodzi to jednoznacznie winy Mnila, jednakże widać że zależy mu na graniu, widocznie nie do końca mu idzie, to sięgnął po takie sposoby. Może po prostu dajmy mu dalej grać, ale mocno kontrolujmy kampanie gdzie Mnil ma turę przy papiestwie? wko31,34, nie wiem jakie MKO.
Skoro nie chcemy go wyrzucać na stałe to trzeba go obserwować.
Chcę się zgłosić do BC 18 (Mnil) jak dla mnie należy mu zabronić, kara to kara.
no właśnie.Trzeba zdecydować co z tym jego zapisem do bc18. Ja również jestem za zakazem
Zabroniłem tam nawet przed czytaniem waszych wypowiedzi tutaj - CL to CL.
Jeśli chodzi o resztę działań, to poprosiłem blackhanda(MG w wko34), aby klikając papiestwo sprawdzał, czy dyplomata ma ruch oraz czy nie ma żadnych odpływów pieniędzy z dyplomacji. Mnil tam już ze dwa razy kliknął za papiestwo i zna hasło. Aczkolwiek nie wydaje mi się, aby znów robił coś takiego ;) Zastanawiam się tylko, czy aby mu nie powiedzieć prywatnie, że jestem w pełni świadom jego częstych defraudacji :P To wtedy już w ogóle pozbędziemy się ryzyka takich kolejnych działań. Nie chcę mówić o tym reszcie graczy, aby nie powodować nagonki na niego. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
EDIT -
Właściwie to jednak na pewno chciałbym mu to dać prywatnie do zrozumienia, żeby się nie pogrążał takimi odzywkami(reakcja na zakaz zapisania się do BC18), ale przedtem chciałbym poznać waszą opinię na ten temat. Chociaż jak nad tym myślę, to ciężko mi znaleźć powód, dla którego mielibyśmy trzymać go w niewiedzy o naszej wiedzy.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Uświadom go, niech wie, że nie wyciągamy wszystkich brudów.