z tego co wiem i to wszystko ma tam taki ruch - pustynia.
Wersja do druku
z tego co wiem i to wszystko ma tam taki ruch - pustynia.
no nie wiem. Nie można postawić fortu. a Jak włączysz sobie hot seat powiedzmy tylko na Sycylię to ruch jest tam 2 krotnie większy. a ty mnil możesz tam forty stawiać?
w sensie czy na hot seat czy w tej KO?
czy w tej ko możesz stawiać forty w trypolitanii?
Gruzja (Markus) chce mi (Polska) sprzedać zameczek Trebizond za 3000 florenów.
Ma ktoś coś przeciwko czy nie :?:
Mg wyraża zgodę
No to zanim zrobię turę napiszę skargę poczekam na decyzje MG i napiszę jeszcze do kolegium... Domen niezły z ciebie hachment...
Otóż sytuacja wygląda następująco...
Domen już jako sojusznik Gruzji dalej robi tury za Turcję która właśnie dostaje wpierdol i zostało jej ostatnie miasto. Otóż zamiast bronić swojego terytorium domen wysłał południem wojska tureckie na moje ziemie - egipt, mimo że powinien bronić ostatniego miasta. Swoja drogą Gruzja w poprzedniej turze powinna miasto zając jednak wojska pewnie zbuntowały by się i dlatego tego nie zrobili. Zostawia Gruzji puste tereny i obecnie Gruzja która wcześniej miała pod miastem chyba z 10 jednostek atakuje właśnie dwoma bo domen uznał że nie ma po co bronić. Gratuluje domen... Chuj przez duże CH z ciebie co nie miara:D po trupach hehe
Ostatnim miastem Turcji będzie Damaszek, który właśnie oblega. :) Oprócz Damaszku w tej turze były jeszcze dwa - Ancyra i Bagdad.Cytat:
mimo że powinien bronić ostatniego miasta.
Piszesz o tym jak Turcja zachowywała się reagując na inwazję Egiptu kiedy jeszcze grał nią Yangberg: :?:Cytat:
Otóż zamiast bronić swojego terytorium
viewtopic.php?f=515&t=9452&p=295296&hilit=poddaje# p295296
Wtedy pisałem właśnie o tej KO - frakcja A to była Turcja, frakcja C to Egipt a frakcja B to Gruzja.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Powinieneś razem z Yangbergiem trafić za to na Czarną Listę - on za poddawanie gry, ty za nieuczciwe praktyki.
Więc teraz radziłbym ci siedzieć cicho i grać, a nie szukać drzazgi w cudzym oku mając belkę w swoim :!:
Przed Gruzją Turcja nie musi już bronić swojego terytorium - jest między tymi frakcjami nieoficjalne zawieszenie broni.Cytat:
Otóż zamiast bronić swojego terytorium
Bagdad idzie jeszcze do Gruzji, ale chyba sam zauważyłeś, że Gruzja czeka ze zdobyciem Bagdadu aż do zdobycia Damaszku przez Turcję. :)
Taka została podpisana ugoda w prywatnych komnatach między Turcją a Gruzją.
Poza tym nie było możliwości obrony Bagdadu (za to była możliwość obrony przed Egiptem, ale Yangberg ci wszystko poddawał bez walki).
Teraz już mogę o tym pisać, bo Yangberg i tak nie gra już w KO. Wcześniej nie chciałem mu psuć reputacji.
Niby czym jak Gruzja miała pod Bagdadem pełną flagę i jeszcze trochę :?: A Damaszek wcale niebroniony. :DCytat:
mimo że powinien bronić ostatniego miasta
Nie jako sojusznik Gruzji tylko jako tajny współpracownik Turcji (którą na początku tej KO grał AleCzemuNie).Cytat:
Domen już jako sojusznik Gruzji dalej robi tury za Turcję
Od początku KO utrzymywałem tajne rozmowy dyplomatyczne z Turcją - jak nie wierzysz, spytaj ACN, bo już wrócił do gry w KO. ;)
Nie zrobili bo zapłaciłem Gruzji duże pieniądze ze skarbca Polski aby poczekała ze zdobyciem Bagdadu - mam prawo. :DCytat:
Swoja drogą Gruzja w poprzedniej turze powinna miasto zając jednak wojska pewnie zbuntowały by się i dlatego tego nie zrobili.
Wcześniej miała ze 30 - więc i tak nie obroniłbym Bagdadu mając w sumie 15 jednostek tureckich.Cytat:
Zostawia Gruzji puste tereny i obecnie Gruzja która wcześniej miała pod miastem chyba z 10 jednostek atakuje właśnie dwoma
Teraz Gruzja ma 3 - bo się z nią ugadałem i zapłaciłem jej za to by poczekała ze zdobywaniem Bagdadu.
pojebało cię...Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Sprawa poszła do kolegium... powodzenia Człowieku... Między gruzja a turcją??? poprosze Yangberga o wypowiedź :D
Yangberga to sobie możesz prosić o wypowiedź, bo zniknął.
Do Kolegium powinna iść sprawa z twoimi wcześniejszymi oszustwami wspólnie z Yangbergiem.
Sam mi na GG pisał, że się dogadaliście aby poddać miasta tureckie bez walki Egiptowi, tak żeby Gruzja nic nie zdobyła.