-
Re: Pomoc techniczna
Trochę ikonek chłopów jest, ale niewiele. Tylko w ui. Jednostki bitwie są raczej wszystkie.
Mod jest bardzo stabilny. Polecam jednak submoda J&K 2.0
Ai bitewne można zmienić, ja gram na Germanicusie 5.7
Ai strategiczne nie jest złe. A graficznie wiele jednostek to majstersztyk. Czasami Bellum może z nimi powalczyć, ale Bellum jest sporo nowsze.
-
To są te dziwne dodatki do sztandarów mongolskich: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...56221f587.html
Nie działa mi funkcja "Img" na forum, dlatego umieściłem link.
-
To nie żaden bug, Mongołom po prostu zrobiono takie sztandary.
-
Swego czasu grzebałem się w plikach, ale może ktoś mi podpowie.. co jest nie tak, że Abbasydzi nie mogą rekrutować elity ghulamów, mimo iż powinni ? Pozdro
-
Bo nie są dopisani dla Gracza Ktoś zapomniał, ai ich rekrutuje, łatwo można to naprawić w EDB. Polecam submoda Jizya 2.0 czad.
-
Już mi się nie chce ich dopisywać, masakra. Ostatnio tego submoda wgrywałem ale coś źle zrobiłem i miałem crashe. Jutro spróbuję. A da się jakoś poprawić przyrost ludność poprzez edycję plików ? Ledwo można nazbierać ludków na fortecę, a co dopiero na cytadelę.
-
Pobieram BC 2.4.2, wrzucam folder do mods i gdy póbuję uruchomić moda przez bc_launch to po tym czarnym okienku, które po chwili znika wywala mi kolejne okienko z jakimś znakiem w wykrzyknikiem w środku. Ktoś wie o co chodzi?
-
Masz wersję Kingdoms steam czy z płyty? mod ma taką nazwę u Ciebie jak ta pogrubiona? mods/Broken_Crescent_kingdoms2.4
-
Grę mam z płyty. I tak, ma taką nazwę.
-
Jaki rozmiar ma mod po zainstalowaniu? U mnie 8.04 GB