Zadawajesz
Wersja do druku
Zadawajesz
Podaj skład bandy szcurów przed dołączeniem Falki ( Ciri )
Mistle, Kayleigh, Giselher, Reef, Asse, Aenyeweddien czyli Iskra.
Oczywiście zdajesz
Dobra kamilcio nie odwiedził tematu więc ja zadaje next pytanie :
O co prosiły baronówny Geralta podczas pobytu całej drużyny w Beuclair i jak skończyła się ta historia.
Możesz jakąś drobną podpowiedź rzucić? Bo nie mam w domu chwilowo sagi i muszę z pamięci cisnąć odpowiedź ;)
Ok oto podpowiedź:
Baronówny poprosiły Geralta aby coś zabił ;) lecz baronowie byli zupełnie innego zdania ( osoba ta jak sie później okazała była bliska Regisowi )
A i jeszcze coś zapomniałem w pytaniu dodać jak się to coś nazywało ;) Musicie jeszcze na to odpowiedzieć ;)
Nie miał zabić aby wilkołaka? Nie wiem czy mi się dobrze myślę bo dawno nie czytałem(no i właśnie znowu zaczynam ;))
A, już pamiętam :D Geralt miał zabić sukkuba, lecz baronowie prosili go o zaniechanie tego, gdyż dręczył on (a właściwie to ona) nie tak strasznie i pełnoletnich jeno ;) sprawę rozwiązano w ten sposób, że Geralt sukkuba nie zabił, zaś nawiedzanie mężczyzn się skończyło. (chociaż widywano nocą "potwora" w towarzystwie jakby wampira ;) )
Pampa, źle bo pomyliło Ci się z tym wilkołakiem z leśnego pałacyku w opowiadaniu Ostatnie Życzenie.
Demand, dobrze zdajesz.