To jest dopiero żenada, żeby zwalać winę na celność dlatego, że nie może pokonać Indian. :lol:
Chochlik - pytanie jest takie, po co on w ogóle się pcha do serii Total War, skoro w niej ssie od góry do dołu?
Wersja do druku
To jest dopiero żenada, żeby zwalać winę na celność dlatego, że nie może pokonać Indian. :lol:
Chochlik - pytanie jest takie, po co on w ogóle się pcha do serii Total War, skoro w niej ssie od góry do dołu?
Chyba dla tego, że jest to popularna seria gier dla fanów strategii, która pozwala przyciągnąć widza.
No dobra, ale jak dla mnie, skoro robi tą serię to niech się dobrze stara grać bez ułatwień i zwalania winy za klęski na AI lub celność... a nie robi wszystko na odwal się...
Jak w serii Mordorem byłem w stanie mu wybaczyć przerwanie.To teraz pozostał u mnie grymas...ale fakt jest faktem, że Indianie to koksy
Teraz zostaje nam czekać na koniec serii z CoW, bo "Archaon za silny" :D
Ja tam jak gram, to sobie fabułę tworzę i taka gra mi się nie nudzi :P A jak się tylko atakuje na lewo i prawo no to nie jest dziwne, że nie chce się później grać już...
No tego to juz za wiele, szkoda wogóle tracić czas na oglądanie jego kampanii które się po chwili kończą i to z takich powodów :roll: Beznadzieja, a te pajace w komentarzach pod filmem to łykają... :D
Chyba paru panów zagrajmerów straci korytko http://www.youtube.com/watch?v=Qz0hljLA9QU :D Może w końcu ktoś doceni takich zagrajmerów jak człowiekzwyżyn, który swoje filmy nagrywa tylko dla przyjemności i nie bierze za to kasy.
Shay, według tych nowych zasad YouTube - za filmy z gier nie będzie kasy, nie? Jeśli tak, to skończy się wreszcie zżynanie kasy za wyświetlenia. Ciekawi mnie, jak to jest z prawami autorskimi wtedy. Czy to oznacza, że ludzie, którzy robią serie z gier będą tracić konta?
[youtube:1lixmwy4]https://www.youtube.com/watch?v=oh6s9lqipI4[/youtube:1lixmwy4]
Może ten gość powyżej klnie jak typowy gimnazjalista, ale tym razem ma rację.
Coś czuję, że jeszcze kilka odcinków i seria Ragnara z CoW upadnie, bo... bo tak :D
Jak skończył przeklinać to zaczął mówić z sensem.