No nie wiem ja miałem coś ponad 600 postów i fajną dwuczłonową range, a teraz mam raptem 288. Przy czym ostatnio byłem dużo mniej aktywny, nie licząc działu z Hannibalem.
Wersja do druku
No nie wiem ja miałem coś ponad 600 postów i fajną dwuczłonową range, a teraz mam raptem 288. Przy czym ostatnio byłem dużo mniej aktywny, nie licząc działu z Hannibalem.
ja miałem 1100 prawie :F
Tak wygląda temat ze spoilerem: http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?111-SiciliaCytat:
- może inaczej, jaki wpis mieliście na spoiler, to dostosuje do tego co mieliście,aby nie trzeba było zmieniać w starych wpisach.
Zamiat spojlera jest napis "[spoiler:g839q8ut]"
Tak samo kod [center] zamienił się w "[center:g839q8ut]"
Czy powrócą rangi specjalne?
Tym zajmą się moderatorzy. Niestety, trzeba to zamienić, w ciągu kilku tygodni, forum wróci do pełnej normalności. Zresztą już większość rzeczy przywróciliśmy/ustawiliśmy.
Tak, jednak teraz są ważniejsze priorytety ustawienia forum. Obecnie ustawiam aby w każdym dziale była segregacja tematów, po dacie, a nie alfabetycznie.
Dziękuje za info.
Tu jednak problem mały widze, bo VB nie generuje losowych znaków po : w kodzie bbcode (to chyba efekt konwersji bazy z phpbb na vb)
po prostu jest [.spoiler] a do centrowania [.CENTER] (bez .)
Czyli jednak trzeba będzie się bawić w skasowanie tego co jest tu losowo po : .
Samo centrowanie tekstu zresztą jest w edytorze tekstu (zaawansowany)
{dodano}
Odbudowano ponownie licznik postów, teraz powinno poprawniej pokazywać ze stanem rzeczywistym ich liczbę.
Linki video zamieszczone bezposrednio lub w spoilerach trzeba bedzie samemu edytowac w postach czy tez zjawi sie magiczny moderator i wszystko wroci do wersji aktywnej?Troche tego jest w Tawernie:F
P.S.Zaczynam sie przyzwyczajac do nowego image Forum a to juz jest plus:P!
Proponuję nie zaliczać postów z działu Społeczność do ich ogólnej sumy wskazującej na aktywność użytkownika;)
Odpada, społeczność to także działy dzięki, którym użytkownicy lepiej się poznają. Powinno zostać jak jest. Co do KO się nie wypowiadam bo nigdy w tym udziału nie brałem.