Jak dla mnie sprawa prosta.
Cytat:
- za wytypowanie zwycięzcy i pomylenie się o jedną bramkę ( np. typujemy 4:2 lub typujemy 6:2, a jest 5:2); - 3 pkt
O ile został wytypowany zwycięzca, to nie ma znaczenia gdzie pomylono się o bramkę. ;)
Wersja do druku
Jak dla mnie sprawa prosta.
Cytat:
- za wytypowanie zwycięzcy i pomylenie się o jedną bramkę ( np. typujemy 4:2 lub typujemy 6:2, a jest 5:2); - 3 pkt
O ile został wytypowany zwycięzca, to nie ma znaczenia gdzie pomylono się o bramkę. ;)
Wlasnie dla takich kontrowersji i niescislosci zaproponowalem swoja punktacje zeby uniknac nieporozumien dzieki przejrzystej punktacji.Ostatni typer zdechl na dwa lata(!) temu przez zbyt zawily system punktowania.Obstaje przy mojej propozycji ale wiekszosc ma decydujacy glos a przede wszystkim liczy sie dobra zabawa ;)
Ale spudłowaliśmy bez wyjątku!:wall::lol2:
Dla tak ładnych meczów mogę oddać wszystkie punkty ;)
Po wczoraj w końcu zarobiłem jakieś konkretne punkty. :P
A ja wczoraj poległem na całego :drunk: :wall:, ale może odkuję się w drugiej rundzie:P.
EDIT
Ze względu na rozpoczęcie drugiej rundy przed zakończeniem ... pierwszej, typy grupy H zrobię jutro jako dopisek. Chcę zobaczyć jak wyglądają i w jakiej są formie Rosja i Korea nim wytypuję ich wyniki. Mam nadzieję że to nie łamanie regulaminu...
Nie wiem czy będę dalej oglądał teatr ale już dałem kolejnego typera, żeby nie psuć innym zabawy. :)
Nawet tak nie żartuj! Mam nadzieję że nic złego się u Ciebie nie dzieje! Chyba że robisz wakacyjno-wyjazdowy rozbrat z cywilizacją internetową:cool:.
Ops, znowu prawie zapomniałem xD Na szczęście zdążyłem przed 21 tu zajrzeć ..