Kizi o Vasie i jego nalogu w temacie o III ws :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Nie rozumiem :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Wersja do druku
Kizi o Vasie i jego nalogu w temacie o III ws :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Nie rozumiem :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
:DCytat:
Hm, nie pamietam tego, ale majac lat moze 4 dostalem hustawka w zeby. Moze dlatego teraz tak wygladam
Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Hetman w temacie: Mieliście jakieś przeżycie, które prawie was zabiło?
:D
Mefisto do Rolanda w Ambasadzie Litwy w WK XXVIII. Starsi gracze zrozumieją lepiej kontekst, w jakim to napisał.Cytat:
A zrozumieć moje "języki" bardzo łatwo, nie wiem co masz za problem. Klimat to klimat.. no ale jak ktoś jest zawodnikiem starej daty to tego nie doceni. Gadanie "my" , "przybywamy" , "jesteśmy" to jakiś przeżytek, po za tym kto tak kiedykolwiek mówił...jedynie w wojskach 20w. zwracano/a się do żołnierzy "wy" i wsio. Mówienie w każdej nacji w ten sam sposób jest nudne i nie sprawia mi przyjemności.
Kluczem moim jest coś takiego:
Polska i Węgry(bo nie znam w ogóle stylu)- czysty polski
Niemcy, Dania, Norwegia - niemiecko podobne coś
Francja - francusko podobne
Włochy - francusko hiszpańsko włoska improwizacja
Hiszpania i Portugalia - hiszpańska improwizacja
Islam - takie arabskie coś, raczej nierozgarnięty posłaniec, próbujący dukać w nieznanym dobrze języku przedłużający samogłoski.
Bizancjum - grecko podobne
Rusie, Litwa - rosyjsko podobne zmiękczanie polskiego
Anglia i Szkocja - tylko angielski
Towarzyszu Marat,góralu z góry Synaj ,tego nie można przepuścić !! ( od nowej gry twórców serii TW do kibiców)jak to łatwo przeskoczyć.
Tur do Aquili -
. :) :D :lol:Cytat:
Kiedy ja chodziłem na mecze to twoje niedoszłe rodzeństwo prawdopodobnie spływało twojej mamie po udach ( lub innych częściach ciała)
Musze to uwiecznic chyba ze ktos to wywali.
Drugi cytat jest GENIALNY :). Chociaż wstaw to normalnie w ramki cytatów [quote], estetycznie to wtedy wygląda.
Z urodzinowego banera na stronie głównej naszego forum.
naprawdę gratulujemyCytat:
Wszystkiego najlepszego: Archer (100)
Amrod, z dyskusji w Palatynie :mrgreen:Cytat:
Nie, nie, ja stworzyłem dział XXX dzisiaj na ich potrzeby(...)
Widzicie ludzie? Władza dba o Wasze potrzeby 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez Dagorad
Fragmenty postu enKage w temacie ""Civilization V" - Walczmy o Polską nację!".[/quote:2ugzc3s3]Cytat:
No i ostatnie - gdzie ta wielka historia Polski? Teraz się oburzą narodowcy, ale nigdy nie potrafiliśmy nic sami zrobić, poza rozwalaniem własnego kraju. Co Bolesław CH. zdobył, to Mieszko II stracił. W odzyskiwaniu niepodległości duży wpływ mieli Rosjanie, w dawniejszych czasach Polska potrafiła się jedynie rozbić na dzielnice, które zjednoczył oczywiście nie Polak, tylko król czeski, bo Polacy nie umieli...
Ha! się znalazłem xD
1) to wtopa - wytłumaczyłem (częściowo //wstyd) w poście :) okoliczności + zawsze mylenie Macedonii z Bizancjum - dzięki rTW już nie myle :P, tak czy inaczej jak będzie jakiś panteon lapsusów wszechczasów to będzie to kandydat do najwyższych miejsc :)
2 i 3 podtrzymuje i zdania nie zmienię :P pozdrawiam łapucapowiczów :]
@Maharbalu, mam wrażenie że uciąłeś tę drugą, ważniejszą część :P
Cytat:
Zamieszczone przez Tur
Temat: Shogun 2: Koncert Życzeń ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
To było świetne, indeed :) Polska od wyspy do wyspy, czemu nie? High five!Cytat:
Zamieszczone przez Kapsul
Ubolewam, że CA nie pokusiło się o stworzenie Kaszuby: Total War, z ewentualną możliwością poszerzenia mapy w dodatku o Lębork i Słupsk. Albo jeszcze lepiej, wyskalować mapę do samego Lęborka i stworzyć Lębork: Total War. Z chęcią pooglądałbym starcia osiedli Sportowa z Czołgistów tudzież pojedynku Stryjewskiego-Malczewskiego.Cytat:
[quote:3808mzkk]a i tak napiszą Ci zaraz, że mapa za mała (nie wytłumaczysz im magicznego efektu skalowania)
[/quote:3808mzkk]
No tak, można zrobić pięć wersji chłopów z włóczniami, chłopów z tasakami, chłopów rzucających rybami fugu, klan Odo będzie miał wstążeczki na pikach, a klan Takeda konnych miotaczy spleśniałych wiśni.Cytat:
[quote:3808mzkk]i że rooster mało zróżnicowany (mimo, że wiedzą o nim tyle co nic, a w samym CA pewnie niewiele więcej)
Już bardziej irracjonalności przytoczonych "argumentów" nie potrafiłem zobrazować. Skoro nie potraficie dyskutować jak dojrzali ludzie, to w jaki sposób mamy z wami rozmawiać?[/quote:3808mzkk]
Jarl w temacie o Shogunie 2.
Marat w temacie o MŚ2010 :D hahaha dobre 10/10 ^_^"Cytat:
Nowa Zelandia, to co najwyżej może z misiami koala wygrać
Nie wiem panowie czy widzieliście ostatnio założone tematy przez robercik8211.. uśmiałem się do łez.. Odpowiedź (nt. czy lubicie zamki/miasta?) Witolda, że:lol: i riposta zajaca/zająca:Cytat:
Zamieszczone przez Witold
No miazga.. uśmiałem się do łez.. :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Niby proste słowa ale mają swoją moc..
Po pierwszym swoim świetnym temacie napisał, że (cytuje) "NIE założy ankiety do 30 czerwca" po czym założył jeszcze jeden.. jakby na przekór własnym słowom :lol:
No i spodziewam się niedługo kolejnego tematu od robercik8211 i kolejnej świetnej i opiniotwórczej ankiety.. :lol:
Ronin dzieli i jego wizja dobrego i zlego pilkarza;)Cytat:
Podolski odmówił co ty pie...ysz to PZPN powiedział że nie kiwnie palcem w jego sprawie a to on zgłaszał chęć gry w Polskiej Reprezentacji. A jak nie było odzewu to co się dziwisz że nie gra dlatego dałem go w nawias. Co do reszty nie zmieniam zdania Roger nie miał szans na grę w Brazylii dlatego zdecydował się grać dla nas. A to inna sytuacja. Klose nawet zmienił swoje nazwisko i imię na Zniemczone a po Polsku też nie chce rozmawiać to co mam mówić jak nie zdrajca? Zdrajca aż miło. Zresztą połowa Śląska to Volksdeutsch-e którzy włażą Szwabom w tyłki.
Abu Yusuf w temacie ,,Dyskusje Ogólne" w dziale Kampanii Online.Cytat:
Mefisto już pewnie leci do Luksemburga do Trybunału sprawiedliwości :D
Las Cinco Muertes o Dragonicie w temacie o MŚ :mrgreen:Cytat:
Ty widzisz wszystko tak jak piszą w Bravo Girl
Przecież to było głupie jak but, człowiek nie rozumie czyichś wypowiedzi i ucieka się do takich oklepanych chwytów :roll:
Ta, do Luksemburga...Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Przecież dlatego to wstawiłem...
Wyobraź sobie, że się jornąłem.
[lansik] Jako twórca tego tematu [/lansik] pamiętam, że z założenia umieszczane są w nim zarówno cytaty, które pokazują celowo śmieszne wypowiedzi i ciętą ripostę autora, jak i takie, poprzez które się w zabawny sposób skompromitował :).Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Ale LCM akurat dobrze powiedzial 8-)
Marator-Prowokator? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Mateuszkl w temacie ,,Problem z uruchamianiem'' :DCytat:
Błagam o pomoc z tym steamem - jestem uzależniony od Napka. Powoli staje się blady i mam halucynacje. Idę sobie do lodówki, a tam Bitwa pod Piramidami. Pomocy... o Boże! Polscy Lansjerzy, muszę sformować czworobok zanim we mnie wjadą...
Voitek o Matatjahu :)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Zajac w temacie o MŚ, w odpowiedzi na posty Witii :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Fumanchu w temacie "Okradli mnie" ... ;DCytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
"Na otarcie łez" :lol:
Joby na Jarla,niech cierpi :
Tytuł: Przez pomyłkę usunąłem subforum
Normalnie odpowiesz za to Ty i Twoja familia do 7-go pokolenia włącznie tak jak jest we chmurach napisane,houk :-)Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Powidziałem to ja wódz Apaczów - Żółty Cielak.
A glaca uważa, że w UK są ofiary spotów kampanii społecznych.. :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Sam Fisher w dziale Centrum Humoru. ;)Cytat:
http://www.liveleak.com/view?i=7ee_1280616170
Czy wy też czujecie narastające podniecenie oglądając trailer tego fil...tego szmelcu? :shock:
hehe mój debiut w łapu-capu...zawsze o tym marzyłem :D czuję się spełniony jako forumowicz iksde
Ja bym się tak nie cieszył, już dość było nabijania się z moich umiejętności w kampaniach ;p
Pampa nie psuj Samowi radochy :D
Jeden z nowych użytkowników. Strach się bać, młodzieży już dyskoteki nie wystarczają ;)Cytat:
Czy jest możliwość tak zaszaleć z kryptami żeby dla danej nacji w danym mieście zmienić (np. dodać) możliwe rekrutowane jednostki na już stworzone bądź też na zrobione przez siebie ???
Gosc chcial stworzyc rycerzy feudalnych w Polsce i nie do konca mu wyszlo :)
Cytat:
Zamieszczone przez Highlam56
Cytat:
Witol, czy to Twój debiut w Łapu-Capu ? ;) Dorzucę coś jeszcze :P
Cytat:
Zamieszczone przez Sir SoniC
Cytat:
Witold, albo ominął lekcje czytania ze zrozumieniem ( a mówi, że niby był półprzytomny :D ), albo zbyt długo zabalował na 18-stce kolegi :DCytat:
Chyba zaliczę pielgrzymkę do Ziemi Świętej na rzęsach. Nastąpił Cud nad Wisłą.
Cytat:
Zamieszczone przez Las Cinco Muertes
Widzę, że muszę częściej odwiedzać temat o krzyżu.Cytat:
Zamieszczone przez glaca