Można wyłączyć użycie oszczepów dla Celtów, ale to zmiana rewolucyjna, choć praktykowana w zagranicznych ligach i turniejach. Wymagałoby to jednak kilku bitew testowych dobrych graczy i ich własnej opinii odnośnie takiej zmiany.
Wersja do druku
Można wyłączyć użycie oszczepów dla Celtów, ale to zmiana rewolucyjna, choć praktykowana w zagranicznych ligach i turniejach. Wymagałoby to jednak kilku bitew testowych dobrych graczy i ich własnej opinii odnośnie takiej zmiany.
Dalej nie rozumiem co wy chcecie od tych Barbarow xd
Tak z deczka są OP i to się już nudne robi, gdy widzi się w meczach o stawkę te same nacje, tym bardziej, że różnice w jednostkach pomiędzy Bojami, Arwernami czy Nerwiami są raczej kosmetyczne.
@Ituriel32 - Jeszcze pare meczyków zostało.
Sprawa wygląda tak - mamy z hd tyle samo pkt. w naszym pojedynku było 1:1 i obaj zajmujemy w ten sposób 3 pozycję od końca - tak więc żeby rozstrzygnąć, kto będzie grał w barażach proponuję byśmy zagrali - nazwijmy to barażami wstępnymi :D - mecz do 2 zwycięstw o 4 miejsce w SL- proponuję by grać to nacjami które nam pozostały, by było ciekawiej :D
Ja nie widzę problemu :D
No - pierwszy sukces w lidze :P
Gratki 2miejsca ;)
W barażach nastąpi reset. Ale w dogrywce nie widzę przeciwwskazań do wykorzystania reszty ;)
Ostatnie meczyki:
https://www.youtube.com/watch?v=PYcYvf1nfb4
https://www.youtube.com/watch?v=tYGpn5PGNmI
trenowane widze u Arroya było :)
Szczerze mówiąc to adrenalina zadziałała xD Aczkolwiek bitwy piękne.
szczerze myslalem ze bedzie lajtowo :D a wyszly najciekawsze bitwy jakie rozegralem :)
Super bitwy. Niewiele brakło :) Dzięki za materiał Tuff :ok:
Fajne bitewki. Szkoda Arcio, że w 1 bitwie nie wjechałeś tzn za późno to zrobiłeś, w plecy Nieznajomemu. Uganianie się z HA nie ma sensu. Minimalne przegrane. W pierwszej więcej nabiłeś ;)
Koncze zmagania w lidze z komplecikiem punktów :champagne: . Dzięki za grę ;)
Gratki - rzadko kiedy ma się komplet. :) Witamy w SL. :D
Pierwszy raz widzę, że Nieznajomy jest zadowolony.. :P gratki byku!
WAŻNE DLA TM LUB HD !
Wiem że jeszcze nie rozstrzygnęły się losy o miejsce w barażach między mną i goldim, ale muszę się sprężać i patrzeć w przód :D . Wyjeżdżam w za dwa dni tj. czwartek ( lub piątek po południu, ale jest mała na to szansa :/ ) i muszę wiedzieć czy dacie ( tzn ten kto wygra :D ) radę rozegrać baraż do tego momentu ? Bo inaczej przystopuję ligę na 2 tygodnie, a tego bym nie chciał :P.
PS : Wszystko będzie nieważne jeśli przegram z Goldim.
Tam jest 1:0 dla hd i mistrzu się obraził po lagach.
Czekamy na resztę :P
Dobra to kogo mam pojechać w barażach ;D ? Panowie śpieszcie sie z rozegraniem meczu pliska.
Panowie dostałem od was sporo powtórek z ligi, postaram sie je nagrać ale dopiero za 2 tygodnie ponieważ 8.07.17 wyjeżdżam na urlop i nie zdąże juz tego zrobić przed wyjazdem bo mam kupe roboty...
pliss bądźcie cierpliwi :)
Czekamy na odznaczenia. :)
Tobie zaraz miejsca na mundurze zabraknie. :>
Przypominam się z pucharem. Bo WKA stoi w miejscu i trochę nudnawo się zrobiło.
Jeżeli urlopy będą coś wstrzymywały to trudno, ale coś zawsze można pograć. Plus ludziom wróci chęć do gry i trenowania.
Bo już chyba wszystko ustalone: system pucharowy, zasady z sezonu zasadniczego zostają, gramy nacjami niewykorzystanymi w sezonie zasadniczym. Do 2 zwycięstw.
Proponuję, żeby przy losowaniu gracze z 1 miejsc grali z graczami z 2 miejsc z innych lig.
PS: odznaczenia :D
Popieram, teraz nie ma nawet z kim grac wieczorami...
Trzeba sprawdzić kto z pucharowiczów może grać. Jeśli będą braki w składzie to zróbmy nowy turniej, coś w stylu krwawych igrzysk.
Prośba o rozpisanie Półfinałowych bojów.
W Finale proponuję walkę do 5 zwycięstw. A co, bawmy się. :) Może wreszcie udałoby się pograć "niegrywalnymi" nacjami. ;) Czas odkryć na nowo nowe zasady. :P
Do 5 to troche hoho .
Widzisz jak Cie ladnie rozgrzalem Bachus :p gratki finalu