Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Wersja do druku
Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Nawet o tobie bym nie pomyślał ;D, rozbawiłeś mnie. Chodziło mi Pirxa, czy nowy MG bo podany jako moderator jest
Nie ma i prawdopodobnie nie będzie nowego MG. Pirx jest moderatorem lokalnym do spraw multiplayer. Nie ma związku z obecną kampanią (poza zasadami, za pomoc z którymi jemu i Nieśmiertelnikowi serdecznie dziękujemy :D ). Jeżeli pojawi się jakakolwiek zmiana w składzie MG (w co wątpimy) to na pewno zostaniecie poinformowani.
Dokładnie tak - Pirx nowym MG, a Bebecho Arcy MG
Bebecho by nas cisnął oby dwu wydarzeniami kasztan XD
Haha
W tej kampanii większe zdrady niż w GOT xD. Jak Wy zawieracie te przymierza że takie kwiatki się dzieją? Choć ja jako postronny obserwator z radością sięgam po popcorn i czekam na ciąg dalszy ;D.
porównanie GOT do tego co się dzieje na Albionie to żart :) wiadome, że tutaj będzie się więcej działo bo i obsada zdecydowanie lepsza no o scenarzystach nie wspomnę :P
Tym razem mogę się zgodzić z mrocznym kuzynem;p
Scenariusz ciągle się zmienia i nawet scenarzysta nie przewidzi co może się wydarzyć ;p
Daniel, masz łomot
Proszę o cenzuralne wyrażanie się. Zmieniłem na łomot ~Hadvar
Spokojnie dojedziemy go ;p
Powodzenia życzę
O kurde, ale plot twist. Zdecydowanie lepszy niż w The Twilight xD
A jaki tam był plot twist? Bo nie pamietam
Że Edward jest wampirem XD
Bardzo fajnie, że są różne takie akcje obronne typu "ładunku wybuchowe przed murami", bo dzięki temu oblężenia są realistyczniejsze. Ogólnie w Warhammerze, jako grze, fortece były bardzo łatwe do zdobycia, a nasza kampania sprawia, że są takimi twierdzami jakimi powinny być i nie ma "lecenia na pałę". Chcesz zdobyć twierdzę? To przygotuj porządny plan i przemyślane oblężenie.
Ale tu cisza ....
Przed burzą...
No dokładnie XD
xD
ciekawe jaką ?
I ty DZIADZIE lizaku JEDEN odpisujesz
no xd
Ej a moze to juz koniec kampanii bo kasztan zajął prowincje z kuźnią i czekamy tylko na napisy końcowe
HMHM a może adminy nić nie robią xD
a i info nie było o tym
Nie zajął kuźnię tylko rozbił obok obozowisko. Trzeba być bardzo potężnym żeby ją posiąść, więc obstawiam tam jakąś armię NPC :D
no to ten lizak znowu mówi nie prawdę
Dokładnie dokładnie
That was a joke guys
just like your life :lol:
Proszę nie robić tutaj takiego spamu. Wprowadzajcie merytoryczne posty, bo przepychanki słowne będą usuwane ;)
Kasztan rozbił na razie obozik obok. Nie trzeba dużo myśleć by wywnioskować że zdobycie samej kuźni może nie być łatwiutkie :D
Ponadto przypominam, że jutro od 08:00 startujemy z turą XI!
Mała zmiana na mapce, Północne Pustkowia należą do orków.
Jako, że ciągle przechodzicie samych siebie, a wasze zaangażowanie wywiera na mnie i Hadvarze ogromne wrażenie, to w następnej turze ponownie rozdamy bonusy za aktywność! :)
No i co?? Myśleliście, że głupiego Turka w pole wywiedziecie? Że sobie będę stał w Neustadt i czekał aż mnie dojedziecie we trzech z kilku stron? A masz Kasztan, posmakuj po raz drugi imperialnej stali!! 1vs1 już nie taki kozak? Szykuj się Einarze Loddinson, bo idę po Ciebie!! Hej, kto żyw, chwytaj szable i bij Bjornlinga!! Kilka tur temu zadarliście nie z tym Hrabią co trzeba było i teraz tego pożałujecie!
Nigdy nie miał okazji zagrać 2v1 więc nie miał okazji być kozakiem z tej perspektywy , która masz na myśli a czego Ty nie doceniłeś. Druga sprawa.. poczekam na dzień, w którym to Ty staniesz przed ścianą i ostaniesz sam.. do tej pory miałeś wsparcie od początku gry, przynajmniej mentalne zaś wsparcie militarne wykorzystałe s bez honoru , którym Twa frakcja ponoć się chełpi. Gdybym nie okazał się głupcem (musiałem chcąc grac lorowo) miał byś o wiele trudniej i zapewne byłbys teraz w pozycji do zbierania ryżu, nawet jeśli pokonałbyś orków i norsmenów niedawno. Kozak :cool: Parararara // we smoke every day :lol2:
Dla Imperium wykorzystywanie orków, których mentalność jest na poziomie gadających małp jest jak najbardziej honorowa :) I pst... ja nikogo nie zdradziłem, bo my pisząc ze sobą nie doszliśmy do żadnego porozumienia.
Trzeba grać drużynowo, bo widzisz, że Mroczne i Chaos nie próżnują. A Chaos to najgorsze co może być, bo to czyste zło. Tylko zjednoczona Konfederacja Ładu może dać im opór i powstrzymać tą inwazję przemocy jaka spadła na Albion. I nie poddamy się! Neuland stoi na pierwszej barykadzie i będzie stało również na ostatniej jeśli tego chce Sigmar!
najpierw się musimy zjednoczyć. jakieś lizaki tylko w kółko problemy robią. Oddaj mi moją twierdze !!!!
Nie twierdze, że mnie zdradziłeś tylko bez honoru wykorzystałeś wsparcie militarne co - zgodzę się z Tobą - było sprytnym i prawidłowym nawet zagraniem biorąc pod uwagę nasze nacje:). Natomiast nie było sytuacji, w której Norsca była w sytuacji 2v1. To prawda, że nie ustalaliśmy wiele, poza propozycja zapłaty jaka oferowałeś za mój czyn, ale nie tylko Ty taką propozycje złożyłeś , lecz także jeden z Twoich sojuszników w imieniu (jak sądzę konfederacji). Ta propozycja zapłaty także nigdy nie doszła do skutku, także widzę co wyprawia się na byłej ziemi krasnala. Czy tym razem powinienem również oczekiwać propozycji? Heh w sumie ją otrzymałem nawet tylko otrzymałem już tyle zapłat, że starczy mi chyba bo nie mam już miejsca na te faktury :)
Hit całej kampanii http://www.zaginiona-biblioteka.pl/i...es/badgrin.gif
Cii i tak nie zrozumiesz historii tej Twierdzy ;p