Proszę nie zapominać :)
Wersja do druku
Proszę nie zapominać :)
Wszystkim odpisałem :D Następna fala wieczorem, bo to będą już ostatnie odpisy w turze VI, więc upominajcie się wieczorem na steamie!
Co za Ciebie MG że gracze muszą się upominać xD
Niezły Legolas
Dziś w nocy wejdą dwa posty związane z Imperium xD jesli coś jeszcze nie uzupełnione z mojej strony to piszcie
Działać Panowie, działać :D Jeszcze nikomu nie udało się odnaleźć kawałków komety choć wielu próbowało :D Dla pierwszej osoby będzie jakiś bonus.
Czy zaczęła się już tura VIII?
Tak tak momemcik zapomniałem dać info. Turek A Ty co czemu nie dałeś
Ja śpię jak zawsze :D
Jeju te dobre frakcje coraz lepiej się dogadują. Coś czuje ze ta kampania tak sie skończy że skolonizują stopniowo całą arabie a jak kogoś spotkają z złych to wszyscy się na niego rzucą. Złe frakcje nie mają tu nic do powiedzenia w tej kampani.
Proszę nie siać zamętu, spinaj Pan martwe poślady I działaj A nie marudź
Dobre frakcje też mogą być złymi nikt im nie broni
Mi broni :D
Kiedy będą odpisy? Kilka istotnych kwestii wymaga rozpatrzenia szefunia złotego :P
Dzisiaj wieczorkiem. Jak zwykle byłem niedostępny w weekend. Cały wieczór będziemy odpisywać i świetnie się bawić.
uwaga smerfu kryjcie się
Turek się zasiedział I proszę...
Pewnie gdyby premiera była po 10 podobnie bym skończył xD
Jutro mapka będzie, nowe drogi i mury powstają. Super
Wiem, że obiecałem odpisy, ale nie wyszło. Postaram się jutro wieczorem wszystko ogarnąć.
Nie zapomnij o moich drogach i tym dekrecie :)
Panyyyy jezeli jesteśmy z jakimś wątkiem do tyłu dajcie znać jutro zaczyna sie tura X xD
Zapomnieliście dać mi 4 fragmenty komety :D
Luk jedynie zapomnieliśmy dać Ci w stolicy portalu pełnego demonów chcących dobić twoich karłów
Noo, kampania idzie w ciekawą stronę. Robi się coraz ciaśniej :D
Ciekawe kto do tego się przyczynia
Turek
Możliwe ale nie radzę Bestii z budki wołać może zajęta jest czymś xD
Z mojej strony odpisy będą najszybciej prawdopodobnie w piatek nic/sobota rano
Ja całe święta przy kompie, prosze mnie męczyć :D
Jeszcze jak!
Fajne cła. Wyczuwam zamach na moją gospodarkę. Tracę przez Was 50 golda.
(Marcus von Richthofen)Cytat:
A wall is only as strong as the men who stand behind it.
Napewno to wykorzystam hehe
Tu 2 drużyny widzę obrały swoje taktyki.
Dobre frakcje all sojusze i handel
Złe wszyscy w ukryciu siedzą
Zapowiada się na czasy długiego pokoju na kampanii.
Czekaj, sugerujesz że Imperium Nehekhary stoi po złej stronie? To ja zabijam wampirów i inne pomioty Nagasha, i zostaję oskarżony o kolaborowanie z nimi? Duży dyplomatyczny nietakt, pośle.
Jak ja wampirami jestem zły to tombkinga z automatu biore za dobrego. Bo to tak jakby najwięksi wrogowie.
Tak wogóle skąd pomysł że cie za złego uznałem? nie jesteś ukrytą frakcją i dogadujesz się z krasnalem.
- nie spełniam ani jednego ani drugiego warunku :PCytat:
,,Dobre frakcje all sojusze i handel''
- tego też nie spełniam ;)Cytat:
,,Złe wszyscy w ukryciu siedzą''
Maćko ile razy Ci mówiłem że wszytsko zależy od was. Jakbyś chciał byś mógł być malarstwem podziemia i nadal ukrytym i potężnym xD
Narazie jesteś średniak maruda
Średniak???? słyszałem ile na na powierzchni zarabiają niektórzy. ja jestem niczym na tej kampani xd frakcja do bicia.
Hadvar to masz na swojej dyplomacji
Umowy handlowe:
-Ekspedycja handlowa Marcusa von Richthoffena,
-Barak Vurr,
-Królestwo Jeziora,
-Piaskowe Bestie,
-Wolne Miasto El-Kalabad.