-
Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Wko 30 wziął Marioo, w krzyżakach 38 Matisek może robić za mnie tury bo i tak ma hasło, co do tej Francji w mko 17 Matisek musisz pogadać z Knechtem co i jak bo w tej ko nasze państwa są cholernie od siebie zależne :).
BTW Abu zaktualizuj proszę swój temat z wolnymi KO.
-
Jakby ktoś zaorientowany w MKO 15, 17, 18, 19 Mógłby mi powiedzieć czy wolne frakcje w nich : viewtopic.php?f=3&t=3772&p=68042#p68042 istnieją jeszcze itd?
To samo dot,. Iberii, 1szej krucjaty i BC 13..
-
.EDIT: porąbało mi się coś...
-
Myślę, że pyta raczej, aby zrobić porządek w temacie.
Potrafię się wypowiedzieć jedynie do mko18, Adixis robi te tury i w sumie lepiej, żeby robił dalej, szczególnie, że sytuacja dla Bizancjum już jest mniej kolorowa(pobite armie, wojna z Wenecją, ale dalej sojusze z Egiptem i Turcją, ma jeszcze spore szanse obronić się od kontrofensywy wenecko-francuskiej i odpowiedzieć własną)
-
W mk19 oba panstwa aktualne. HRE ma nieco gorsza sytuacje niz w opisie, bo doszla wojna z najsilniejsza w grze Turcja, ale zaraz byc moze zacznie sie krucjata.
BTW Turcja tez wolna :D
-
Brytania XIX, Irlandia. Bardzo dobra sytuacja, po hasło do mnie.
-
Te wszystkie KO Adixisa jednak do zastępstw, miał formata.
MKO18 będę robił za niego, ale zastępca mile widziany(po dokładną sytuację i hasło do mnie), BC16 jeśli Pop nie da rady(a mam nadzieję, że da, sojusznik, a i ja nie mam czasu na tysiąc ko, szczególnie że zapisałem się do nowych), to też dostałem hasło..
-
krzyżacy 38 oddaje bo nie chce mi się czekać aż pan knecht raczy zrobić turę(co trwa regularnie do 5 dni roboczych) poza tym sytuacja dobra b.dużo wojska sojusz z nowogrodem i litwą wojna z zakonem i niedługo z polską tury będe robił aż się ktoś znajdzie
-
jutra mam coś ważnego do załatwienia i w poniedziałek też raczej nie wejdę a jeśli już późnym wieczorem więc jakby doszła do mnie jakaś tura w co wątpię proszę o cierpliwość lub w ostateczności wykonanie jej przez sojusznika
-
Cytat:
Zamieszczone przez pop517
(co trwa regularnie do 5 dni roboczych)
Chyba żeś z konia spadł, jedynie dzień, czasami dwa przedłużę. Szkoda że nie zrezygnowałeś wcześniej jak yeavin nie robił cały tydzień tury i jakoś się nie pieniłeś, dobra dobra wiem... nie pisz mi że nie chciałeś z nim w polemikę wchodzić, po prostu czepiasz się mnie, lubisz się mścić jak w innej KO masz ze mną spięcia, albo jesteś tchórzem który zobaczył moje armie zakonne to aż jęknąłeś w duchu :lol: I popatrz na siebie a potem na innych, bo są kolejki gdzie też spóźniałeś o dzień i nikt się Ciebie nie czepiał, tylko Ty innych się musisz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Chyba żeś z konia spadł, jedynie dzień, czasami dwa przedłużę.
A właśnie panie Knechcie, od tygodnia( 9 kwietnia) czeka na pana tura w Krzyżakach XXXVII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...7143&start=120
A także tura w Krzyżakach XXXVI gdzie czekają 2 tygodnie :lol: :lol:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...6584&start=280
-
no to żem z konia spadł 8-) :?
-
Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
Nie wtrącaj się w swoje sprawy, sam tą turę w k37 robiłeś z 5 dni i dopiero jak napisałem posta upominającego to żeś zrobił, więc kultura wymaga że jak samemu nie jest się w porządku tzn. punktualnym to nie wytyka się to innym, i w ogóle co Ty masz do k36 grasz tam ? Nie to cicho siedź i pilnuj własnego interesu, i sam zacznij punktualnie tury robić i naucz się z nich czegoś a nie zbierasz ciągle baty.
K37:
viewtopic.php?f=311&t=7143&start=120
Widzisz teraz ja i inni się pośmieją (whahaha) że też nie jesteś punktualny z turą :lol: :lol: :lol:
I co teraz ci głupio że wyszło że sam nie jesteś też taki "święty" ?
-
Wszyscy jesteście siebie warci o.o dalej się kłóccie, moja łopatka!
-
Ja tylko przypomniałem o turach. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Widzisz teraz ja i inni się pośmieją (whahaha)
Dobra, razem się pośmialiśmy z siebie a teraz koniec tematu ;)
-
wyjeżdżam na święta i nie będzie mnie do poniedziałku i niestety nie będzie również tur ponieważ mój lapek jest w serwisie hasła powysyłam sojusznikom
-
Oddaję większosc swoich KO, z powodu braku czasu i chęci.
MKO18 - Anglia, sytuacja w miarę dobra. Wojna z Danią i Polską, sojusz z Francją, Wenecją i Rusią. Dobry gracz ze spokojem opanuje sytuacje.
MKO16 - HRE, sytuacja dobra. 3 pełne armie, wojna ze Szkocją, Wenecją i Francją ale ze spokojem do wygrania. Sojusze z silną Turcją i Egiptem, a także Maurami.
MKO17 - Mediolan, sytuacja trudna. Unia z Sycylią i Wenecją. Wojna z Francją, dobry gracz ma szansę ją wygrac.
K40 - Zakon, sytuacja trudna. Wojna z Litwą i Rusią, aczkolwiek silne sojusze z Danią i Niemcami.
K39 - Dania, sytuacja umiarkowana. 2 armie, sojusz z Niemcami, wojna z Zakonem i Litwą. Silna forteca w Akershus.
Po wszystkie hasła do mnie.
-
k40 i k39 mogę za Ciebie wziąć, bo i tak tam gramy razem.
-
-
Ty Gajush byś może tury robił w swoim Nowogrodzie wko30 najpierw.
-
narazie ominęła mnie jedna kolejka, bo po prostu mnie nie było. A zresztą tez mocno kuleje system informowania gracza który ma robić właśnie turę. A ciężko jest upolować moment twojej tury kiedy mijają tygodnie miedzy nimi.
-
E,
"swoje posty" - jest nowy post w temacie "kolejka" WKO30 - sprawdza się czy już. Kilka sekund.
-
Oddam k36 Polskę, nowa prawie nie śmigana :mrgreen: , sytuacja dobra, najwięcej woja, zakon pokonany, wojna z Rusią, która upada, oraz z HRE, sojusz z Mongołem, po hasło do mnie albo do Maria.
-
Przykro mi, muszę zrezygnować z KO i pożegnać się ze wszystkimi. Nie mam czasu na wykonywanie tur, tym bardziej na prowadzenie dyplomacji na forum. Nie wiem czemu dałem się namówić na kolejną KO przez Marata, ale póki nie jest za późno to wolę oddać prawie wszystkie ko, oprócz wk28, gdzie rozgrywka jest w zaawansowanej fazie:
mk14 - HRE, sytuacja w miarę dobra, chociaż państwo w trakcie ciężkiej wojny z Bizancjum, sojusz z Anglią.
mk16 - Wenecja, Bizancjum zostało zniszczone, natomiast Egipt zaatakował.
wk30 - Sycylia, dobre sojusze z Mediolanem i Wenecją, właściwie początek gry.
wk31 - Bułgarzy, zdążyłem ledwie wykonać pierwszą turę.
Proszę pisać na GG: 3676551.
Przepraszam, że tak wyszło, ale niestety brakuje mi czasu na to forum...
-
wk29 ja gram Sycylią :P
Ty grasz Sycylią w wk30, a Bułgarami w wk31 (a nie wk30) ;D
-
Mko XIV; HRE - stan średni, wojna na jednym froncie, w silnym sojuszu.
Mko XIV; Cesarstwo Bizantyńskie - stan neutralny, dużo armii, sakwa na minusie.
Mko XVI; Szkocja - stan idealny, w inicjatywie.
Mko XVI; Wenecja - stan neutralny w defensywie, ale kasy od groma.
Brać ! :D
Edit:
Cytat:
Przepraszam, że tak wyszło, ale niestety brakuje mi czasu na to forum...
Kultura? Nie przyszło ci do głowy by subtelnie poinformować? Wytłumaczyć. Brak czasu? Jak zauważyłem cykliczny. Wybacz, ale wnerwia mnie takie zachowanie, sam mam maturę(w dodatku pomagam innym jak tylko się da), a mimo to przeglądam forum. Nie żartuj sobie... !
Tak jak Milanos - rzucił wszystko w cholerę i do widzenia(dosłownie - w przenośni), pieprzcie się wszyscy, a co... Nawet słowa.
Pozdrawiam.
-
Akurat, jeśli chodzi o Milanosa, to czego ty chcesz? Informował jakiś miesiąc przed wyjazdem, że wyjedzie i napisał w tym wątku swoje nacje do wzięcia.
Się nas maturzystów zebrało niezłe grono... ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=lgk-Gu-4MX8 :mrgreen:
Skusiła mnie tutaj cena medka na którego musiałem wydać te 4,99 XD, a że kumpel ma lapka to jest możliwość grania tak więc boby dawać mi te farmy 8-)
dziś postaram się ściągnąć patche jak wrócę w nocy z pracy i ogarnąć się na czym dane KO teraz gracie
-
Hip Hip Hurra, Milano's back! To bieraj tę Sycylię w wko30. ;)
-
Jako MG mko20 mam do oddania Danię. 2 tura. Ale jak za 15 min się ktoś nie znajdzie, to czas mi robić.
Wiedziałem, że tak będzie. Sezonowy graczyk.
A MKO jest bez dyplomacji. Tylko umowy na gg.
-
Oddaję również :
Gundabad TA1 - sytuacja dobra, 2 armie, wojna z Krasnoludami, upadającym Eriadorem. I jakieś sojusze (?)
Turcja MKO20 - 2 tura, więc cała gra dopiero przed. Bez paktów, ale tajne umowy można zawiązac na gg.
-
dobra wszystko mam co tzreba mieć jbc piszcie co mam brać narazie biorę swoją szkocje z mko 16 i tą sycylię z wko 30 wszystko co chcecie psize prosze na pw bo na gadu zadko wchodze etraz raz na tydzien a nawet jak ktos cche cos obgadac to po 1 w nocy bo otej z pracy wracam ;)
-
Do piątku mnie nie będzie, więc prosiłbym sojuszników o robienie tur za mnie, dziś jeszcze zrobię swoje KO które mam, jak się pojawia nowe to niech robią sojusznicy.
Edit. Jednak zostaję :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Oddaję również :
Gundabad TA1 - sytuacja dobra, 2 armie, wojna z Krasnoludami, upadającym Eriadorem. I jakieś sojusze (?)
Turcja MKO20 - 2 tura, więc cała gra dopiero przed. Bez paktów, ale tajne umowy można zawiązac na gg.
Gundabad - Eriador upadł
MKO 20 - nieaktualne
-
Jakby ktoś ogarniętych w ko wymienionych w "wolnych frakcjach" mi powiedział czy coś się zmienilo - ktos sie znalazl czy nie, czy frakcja upadla itd.
-
Mk 13 i MK 19 nie istnieja juz.
-
Ok, Dalej! patrzeć co kto wie i mówić!
-
Cytat:
MKO18 - Anglia, sytuacja w miarę dobra. Wojna z Danią i Polską, sojusz z Francją, Wenecją i Rusią. Dobry gracz ze spokojem opanuje sytuacje.
Przejęte przez Gajusha.
Cytat:
K39 - Dania, sytuacja umiarkowana. 2 armie, sojusz z Niemcami, wojna z Zakonem i Litwą. Silna forteca w Akershus.
Tury robi sojusznik i już chyba nie ma sensu na tym etapie przejmować, szczególnie że ta Litwa zniszczyła Danii kolejną armię.
Cytat:
MKO 15 - Anglia, całe wyspy i płn. francja, całe wojsko w alpach szykuje się do ataku na wenecję razem z francją. Dochód co prawda mały ale nie potrzeba już więcej wojsk, ani niczego więcej.
hasło posiada : adixis
To chyba nie istnieje już.
-
Poprawione, dalej ! Pomóżcie wszystkim wokół i mówcie jak wiecie co nieaktualne ;)
-
Gundabadu z Third Age co prawda nie ma liście, ale informuje, że go przejąłem.