Tzn. ja postuluje o całkowite wywalenie marnego oszusta, ale to juz zależy od decyzji kolegium. Nie wiem czy takie wywalenie go, nie było by naduzyciem kompetencji.
Wersja do druku
Tzn. ja postuluje o całkowite wywalenie marnego oszusta, ale to juz zależy od decyzji kolegium. Nie wiem czy takie wywalenie go, nie było by naduzyciem kompetencji.
No to ja postuluję o niewywalanie go - jak już to możecie mu zabronić grania w nowych KO i wywalić z WKO 34. Wywalając ze wszystkich KO szkodzicie nie tylko jemu. A poza tym to piszesz, że za trzecim ostrzeżeniem jest wpisanie na drugą część listy, a Mnil teraz będzie na pewno miał trzecie :?:
Chyba dopiero drugie ostrzeżenie teraz zostaje.
Za ostanie wałki dostał od razu dwa osty, także teraz będzie całkowity zakaz.
Domen, słaby z Ciebie adwokat, Mnil miał już szanse aby przestać oszukiwać. Robi to nadal, więc jest to znak, że on sam chce zostać wyrzucony.
Akurat turę w wko34 chyba robił przed tą cała aferą. Nie zmienia to faktu, że za pierwszym razem perfidnie kłamał, a jak chciał się zapisać do nowej BC i mu kolegium zabroniło, to pisał posty w stylu "dziecinada". Ma tupet... i to mnie najbardziej denerwuje, zero pokory.
Nie jestem adwokatem Mnila. ;) Chodzi mi też o dobro innych graczy. Np. nie chce mi się znowu szukać gracza na Węgry w WKO 30...
Bo jesteś adwokatem diabła :lol:
Jeśli jest z tym jakiś problem, to mogę wziąć wszystkie KO po tym osobniku, oprócz tych w których już gram.
Domen, a rozważałeś dobro graczy jak brałeś w wk32 Danie z zemście za inne KO? :lol: :lol: :lol: Powiedz, bo mnie to nurtuje :mrgreen:
Podbijam pytanie :D Tez długo nad tym gdybałem :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Marat - zastanów się, czyja frakcja na tym najbardziej skorzystała. :mrgreen:
Zastanów się, czy ta frakcja cię nagabywała do wzięcia tej kampanii i czy pierwsza napisała nim podpisałes pokój ze Szkocja i wypowiedziałeś pakty Polsce. Jak to zrobisz, to możesz dalej wypisywac swoje durnoty :mrgreen:
I kultura we wszechświecie wymaga, by nie odpowiadac pytaniem na pytanie.
"Marat - zastanów się czyja frakcja na tym bardziej skorzystała." nie jest pytaniem.
Masz dokładnie to samo, co najbardziej denerwuje cię w Mnilu (czytaj: tupet).Cytat:
Zamieszczone przez Marat
I vice versa. To mam na to odpiwadać kto najbardziej skorzystał, czy nie? Pytanie czy nie? Ktoś cię prosił żebyś przejął Danie? To o jakim tupecie mówisz? Powiedz dokładnie, gdzie w tym przypadku pokazuje "tupecik". Ale najpierw odpowiedz, czy myślałeś o ogóle graczy jak brałeś Danie w zemście za inne KO. Nie owijaj w bawełne i nie zganiaj winy na innych tylko daj prosta odpowiedź.
Prowokujesz "zaczepkę" bez powodu. Najpierw spytaj Maryniasza, o czym myślał jak przejmował Turcję w WKO 31.
Poza tym już dawno się dobrze dogaduję z Maryniaszem, a Danii nie oddałem m.in. dlatego, że jak chciałem oddać to byłeś oburzony, bo myślałeś że oddaję bo się na ciebie obraziłem. A poza tym akurat ta Dania jest małą frakcją i robienie tury nie zajmuje dużo czasu, a całkiem fajnie się gra, więc nie oddałem.
To że brałem frakcję w KO z tego czy innego powodu (który jest mi tylko znany), chyba nie ma znaczenia.
Powinniście mi być wdzięczni, że w ogóle wziąłem tą Danię, bo tura stała już bardzo długo i nie mogliście nikogo znaleźć.
Więc owszem - jak brałem Danię, myślałem o dobru graczy. Uratowałem KO przed upadkiem z braku chętnych. Kłaniajcie się z wdzięczności.
Ale jak tak bardzo chcesz, to mogę oddać Danię w WKO 32. Jednego chętnego już miałem.
Idz na dwór i zabij setke ludzi, a potem spytaj Brevika o czym myslał na Utoy'i :lol:
No dziękujemy ci bardzo, zwłaszcza Maryniasz z Mefistem sa cali w skowronkach :mrgreen:
Nie dorabiaj ideologi, że brałes ta nacje by ratować KO.
Z Mefistem jeszcze nie walczę w tej KO. Z Maryniaszem też nie muszę ci już pomagać, skoro tak bardzo udowadniasz, że pomocy nie chcesz.Cytat:
No dziękujemy ci bardzo, zwłaszcza Maryniasz z Mefistem sa cali w skowronkach
W każdej chwili mogę zmienić stronnictwo. Tylko wtedy Zachar będzie cały w skowronkach. Ty pewnie też.
Czy mogę prosić was o dokończenie rozmowy na gg? :mrgreen:
Prosić możesz, pytanie z jakim skutkiem. :P
===============================
Edit:
Jednak nie możesz prosić. Nie znam numeru GG Marata (o ile Marat ma GG).
Możesz zabrać swoja parszywa pomoc, będziemy z Zacharem cali w skowronkach. :mrgreen: W ogóle możesz sie na mnie mścić w każdej innej KO ( co jest twoją specjalnością :lol: ), ja nie widzę problemu. Tylko wtedy nie radze wypowiadac się o sprawach - że tak to nazwę górnolotnie - honorowych.Cytat:
Z Mefistem jeszcze nie walczę w tej KO. Z Maryniaszem też nie muszę ci już pomagać, skoro tak bardzo udowadniasz, że pomocy nie chcesz.
W każdej chwili mogę zmienić stronnictwo. Tylko wtedy Zachar będzie cały w skowronkach. Ty pewnie też.
Za co mam się mścić :?: W ogóle to uczepiłeś się mnie jak rzep, nie wiem o co ci chodzi. Same złośliwości wypisujesz.
Gadaj za siebie - niedawno rozmawiałem z Zacharem na GG i był innego zdania, więc może nie wypowiadaj się w jego imieniu. Ok :?:Cytat:
będziemy z Zacharem cali w skowronkach.
Za każdego chciałbyś się wypowiadać, każdego chciałbyś obrażać - a potem zarzucasz innym tupet, a u siebie drzazgi w oku nie widzisz.
A to niby dlaczego :?: Ja żadnej honorowej umowy ani z twoim HRE ani z Kijowem Zachara nie zawierałem w WKO 32.Cytat:
Tylko wtedy nie radze wypowiadac się o sprawach - że tak to nazwę górnolotnie - honorowych.
W WKO 32 mam z wami dwoma tylko zwykły sojusz i zwykły pon, bez żadnych tajnych ustaleń. Honorowe pakty to ja mam w MKO 23 i w WKO 33 - ale nie musisz znać szczegółów, ani wiedzieć z kim mam te pakty, ani nawet nie musisz wiedzieć, że tam gdzie mam honorowe pakty to się ich bez wyjątku trzymam.
Nie ja przejmuje inne nacje specjalnie w zemście na innych. Podaj przykład tego tupetu, gdzie oszukałem i potem mówiłem że to uczciwość, Dawaj, tylko nie opowiadaj bzdur że czepiam się kogoś, kto przenosi swoją zemstę na inne KO, bo jeżeli ktoś ma w tym wypadku tupet, to tylko i wyłącznie ten mściciel i wypominanie tego nie jest obrażeniem. Za to sugerowanie innym w prywatnych rozmowach, że zbanowałem Mefista w zemście za mko22 to juz jest obrażenie, bez podstaw. Ale osoba tak gadająca lubi takie manipulacje i nieczyste gierki. :mrgreen:
A to honorowe jest przejęcie nacji w zemście za inne KO i zaatakowanie? Ja tu o sobie nie mówie, bo na twój honor w umowach ze mną nie liczę. Ty w ogóle masz cos takiego jak honor ( znów górnolotnie zabrzmiało :mrgreen: )? Ja nie dostrzegłem.Cytat:
A to niby dlaczego :?: Ja żadnej honorowej umowy ani z twoim HRE ani z Kijowem Zachara nie zawierałem w WKO 32.
W WKO 32 mam z wami dwoma tylko zwykły sojusz i zwykły pon, bez żadnych tajnych ustaleń. Honorowe pakty to ja mam w MKO 23 i w WKO 33 - ale nie musisz znać szczegółów, ani wiedzieć z kim mam te pakty, ani nawet nie musisz wiedzieć, że tam gdzie mam honorowe pakty to się ich bez wyjątku trzymam.
A gdzie ja oszukałem i mówiłem, że to uczciwość :?:Cytat:
Podaj przykład tego tupetu, gdzie oszukałem i potem mówiłem że to uczciwość
Dobrze wiesz, że Maryniasz pierwszy przejął Turcję w zemście na mnie. Ja też byłem wtedy w skowronkach. Poza tym pisałem już dwieście razy, że się z Maryniaszem bardzo dobrze dogaduję jest to spoko człowiek, który potrafi odróżnić grę od życia. Parę razy mieliśmy głupie spiny, ale było to dawno.Cytat:
Nie ja przejmuje inne nacje specjalnie w zemście na innych.
Albo masz multikonto i grałeś ze mną w jakiejś KO na innym nicku, albo po prostu jesteś porąbany. Bo w żadnej KO nie toczyłem z tobą ani wojen ani nawet żadnej dyplomacji, poza WKO 32 gdzie mamy sojusz i odstąpiłem ci do zdobycia zarówno Szczecin jak i Wrocław, a teraz pięknie się rewanżujesz obrażaniem mnie.Cytat:
Ja tu o sobie nie mówie, bo na twój honor w umowach ze mną nie liczę.
Sobie nie pozwalaj bo za chwilę będziesz musiał zrobić to, co już kiedyś pisałeś, że admin musi zrobić gdy złamie regulamin forum.Cytat:
Ty w ogóle masz cos takiego jak honor ( znów górnolotnie zabrzmiało :mrgreen: )? Ja nie dostrzegłem.
A ja gdzie? Spytałem pierwszym to odpowiedz.Cytat:
A gdzie ja oszukałem i mówiłem, że to uczciwość
O tak, Maryniasz jest spoko, nie przecze. Ile to kłótni miedzy nami było, a nadal potrafimy przyjecielsko rozmawiac na gg. On potrafi odróżniać, ale ktos kto w zemście bierze państwo żeby go udupic juz raczej nie potrafi :lol:Cytat:
Dobrze wiesz, że Maryniasz pierwszy przejął Turcję w zemście na mnie. Ja też byłem wtedy w skowronkach. Poza tym pisałem już dwieście razy, że się z Maryniaszem bardzo dobrze dogaduję jest to spoko człowiek, który potrafi odróżnić grę od życia. Parę razy mieliśmy głupie spiny, ale było to dawno.
viewtopic.php?f=2&t=11148Cytat:
Sobie nie pozwalaj bo za chwilę będziesz musiał zrobić to, co już kiedyś pisałeś, że admin musi zrobić gdy złamie regulamin forum.
Zapraszam i podtrzymuje, honoru w KO to ty za grosz nie masz.
Podaj się do dymisji z funkcji administratora za złamanie regulaminu poprzez obrażanie innego użytkownika lepiej.
Sam pisałeś o tym gdy nazwałeś mnie "byle łachmytą KO", ale wtedy potraktowałem to jeszcze jako żart.
A on w jakim celu wziął Turcję w WKO 31 :?:Cytat:
ale ktos kto w zemście bierze państwo żeby go udupic
Poza tym Maryniasz w przeciwieństwie do ciebie odróżnia udupienie w grze od udupienia osobistego i obrażania.
Ja też z nim przyjacielsko rozmawiam na GG, a do tego już się wcale nie kłócimy od wielu miesięcy.Cytat:
O tak, Maryniasz jest spoko, nie przecze. Ile to kłótni miedzy nami było, a nadal potrafimy przyjecielsko rozmawiac na gg.
I co jeszcze? Na policje mam się też podać? Masz temat? Znasz głównego admina, to mu napisz. Mnie to na rekę, poproszę o surową karę :mrgreen:
A mnie to zwisa.Cytat:
A on w jakim celu wziął Turcję w WKO 31
Ja oprócz braku kłotni, dodałem do tego nie branie Ko żeby się na nim zemścić ( a nasze spory są ze dwa albo i trzy razy dłuższe niż twój ) :mrgreen: Taki jestem!Cytat:
Ja też z nim przyjacielsko rozmawiam na GG, a do tego już się wcale nie kłócimy od wielu miesięcy
A skąd ten wniosek :?: A jak myślisz, dlaczego w WKO 33 nie atakuję ani Litwy ani Kijowa :?:Cytat:
honoru w KO to ty za grosz nie masz.
Lepiej zamknij się bo aż żal dupę ściska jak czytam te twoje wypociny.
To czemu ci nie zwisa w jakim celu Danię wziąłem w WKO 32 skoro to ten sam cel co cel Maryniasza w WKO 31 :?:Cytat:
A mnie to zwisa.
Wielkie osiągnięcie. A on brał KO żeby się na tobie zemścić :?: Bo żeby się na mnie zemścić wziął i zrobił to pierwszy.Cytat:
Ja oprócz braku kłotni, dodałem do tego nie branie Ko żeby się na nim zemścić ( a nasze spory są ze dwa albo i trzy razy dłuższe niż twój ) :mrgreen: Taki jestem!
Ale dobra - zaraz naprawię swój błąd polegający na tym, że chciałem się na nim zemścić. Poczekaj chwilę. Zaraz będzie coś w jego ambie.
Z ust mi to wyjałeś!Cytat:
Lepiej zamknij się bo aż żal dupę ściska jak czytam te twoje wypociny.
A jak myslisz, dlaczego wziąłeś wko32? Stąd taki wniosek.''Cytat:
A skąd ten wniosek :?: A jak myślisz, dlaczego w WKO 33 nie atakuję ani Litwy ani Kijowa :?:
Bo mam taki kaprys.Cytat:
To czemu ci nie zwisa w jakim celu Danię wziąłem w WKO 32 skoro to ten sam cel co cel Maryniasza w WKO 31
Tylko potwierdzisz moje słowa :mrgreen: A jak myslisz, że zrobisz mi na złość to powiem ci, że odpadałem z wielu KO, walcząc 1 na 10, 1 na 1, jak ostatnia łajza i cieniak i jak najlepszy gracz. I tyle samo kampanii wygrywałem, w przewadze, bez. Mnie to totalnie zwisa, tylko wystawiasz sobie laurke.Cytat:
Ale dobra - zaraz naprawię swój błąd polegający na tym, że chciałem się na nim zemścić. Poczekaj chwilę. Zaraz będzie coś w jego ambie.
[youtube:2erxz1i9]http://www.youtube.com/watch?v=M_eYSuPKP3Y[/youtube:2erxz1i9]
Kocham ten skecz
Zadowolony :?:
viewtopic.php?f=374&t=9063&p=285225#p285225
Nie robię tobie na złość, tylko naprawiam złośliwość względem Maryniasza, skoro nie możesz przez to spać po nocach.
A jeśli Polskę jednak zniszczycie, to oddam Maryniaszowi swoją Danię w ramach rekompensaty. Zresztą jako były senior będzie mógł przejąć.
Nie, ty nic nie oddajesz, ty po prostu do jednego mściwego zagrania dodajesz drugie, więc się nie usprawiedliwiaj człeku bez honoru w KO. :lol:
A dlaczego mam być miły skoro ty jesteś chamem do potęgi entej. Każdy widzi jak mnie wyzywasz bez powodu.
Naprawdę powinieneś iść się leczyć, bo masz chyba coś z głową.
To dokładnie tak samo jak ty, marny manipulatorze.
Co :?:Cytat:
manipulatorze.
Domen, Marat, do kąta :roll:
To że niejednokrotnie manipulowałeś wypowiedziami i ich sensem. Jesteś marnym manipulatorem.
Zamykam temat do jutra.
sorry, ale nie mialem czasu an nic dzis ;P
jutro to postaram sie ogarnac xd
Ogarni 21 ture w wko31, gdzie papiestwo przekazuje ci 5 tys florenów :lol: Tez po pijaku robiłeś?
Marat serio?
Proszę cię skończ już,sytuacja jaka jest wszyscy widzą i nie potrzeba do tego kolejnej strony spamu i najeżdzania jeden na drugiego.