Musza dalej kontynuować :roll:
@Karo
Ustne ostrzeżenie, ża wyzywanie.
@Witch King, Furiusz
Ustne ostrzeżenie za kontynuowanie offtopu.
@Hunter23
Prośba o usunięcie avatara w przeciągu 24h, inaczej poleci ostrzeżenie.
I koniec tych gadek.
Wersja do druku
Musza dalej kontynuować :roll:
@Karo
Ustne ostrzeżenie, ża wyzywanie.
@Witch King, Furiusz
Ustne ostrzeżenie za kontynuowanie offtopu.
@Hunter23
Prośba o usunięcie avatara w przeciągu 24h, inaczej poleci ostrzeżenie.
I koniec tych gadek.
No to powiec mi, ty maly antysemito, czym sie rozni faszyzm od polskiej wersji nacjonalizmu?Cytat:
następny mądry koleś, który nie odróżnia faszyzmu od nacjonalizmu
Marat juz powiedzial "Koniec" tej polemice wiec nie wznawiaj tematu ;)
Fallout 2 - Vault Boy - jaram się. ;)
U mnie od początku nowego forum był w avatarze Nigel Farage, a teraz wraca Turin ze starego forum.
Jester z Wiadomo Jakiej Gry
Zgadnij z jakiej gry jest mój :lol:Cytat:
Zamieszczone przez jester1
Toz to dzielny i bunczuczny Komtur Tucholi Henryk von Schwelborn.Ten sam ktory 15 VII 1410 chcial z nagimi mieczami na cala Armie Sprzymierzonych atakowac :!: "Mnie smierc milsza od hanby i chocby sam na cale wojsko rusze" :!:
Biedaczyna jeszcze tego samego dnia wieczorem zostal schwytany przez polski poscig i sciety na miejscu :lol:
Polecam wejść do agory na ''wasze poglądy polityczne'' to się przekonasz że jest wśród nas dużo tzw. ''faszystów'' Gorbaczow też tak mówił i skończyło się że dostał bana.Cytat:
Zamieszczone przez Karo
Pampalinex :lol: mędrca FORUM :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
A swoją drogą to ciekawe że powszechne głoszenie Komunizmu nie jest tak restrykcyjnie karane jak głoszenie Nacjonalizmu czy Faszyzmu a przecież w gruncie rzeczy te dwa ustroje są tak samo zbrodnicze i nieludzkie mówiąc najdelikatniej ;) Jeszcze nie widziałem nikogo kto by dostał bana powiedzmy za propagowanie komunizmu ot chociażby przez Avatar z sierpem i młotem na czerwonym tle a za sfastykę już można banem oberwać. Gdzie tu sprawiedliwość ??? ;)
Debile kupują koszulki z che fujarą i myślą, że są fajni :roll:
8-)Cytat:
jedr02 - ban stały
- gloryfikacja komunizmu,
PS: To nie wiedzialeś, że admini i moderatorzy to stare komuchy i dlatego nie dają ostów? :lol:
A jakbyś miał koszulkę z Pinochetem toby Cię zjedli.Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Tu jest gorzej niż na spotkaniach mojego zakonu. Na jedno ze spotkań szedłem osiem kilosów (autobus uciekł) tylko po to żeby obejrzeć zaj#$istą komedię "Statek Miłości" (http://statek.milosci.filmweb.pl/ najlepszy jest Roger Moore) ale wy to przebijacie :lol:
A kto to?Cytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
Czy to jak się niemylę jeden z dyktatorów?
Zakazany jest czy co?
Sory za spam...
ale ciekawy jestem
Ja tam do Pinocheta nic nie mam. Spoko koleś, fajnie pisze i można z nim ciekawie pogadać o IIWŚ...Cytat:
A jakbyś miał koszulkę z Pinochetem toby Cię zjedli.
Fajnie, tylko że ten ,,forumowy" ma nick ,,Pinotchet". Trochę źle zapisany ale co tam :PCytat:
Zamieszczone przez mossin
Ciekawe jakie konsekwencje by mi groziły, jakbym miał koszulkę z KLA albo z Mossinem :?: :lol:
Kastracja :lol:
Sory, nie mogłem się powstrzymac :lol:
Oficjalnie domagam się, by Haller wywalił smutnego Adolfa z podpisu. Weg!
A ja oficjalnie twoją prośbę spełniam i oficjalnie proszę Hallera o zmianę podpisu. Dodatkowo też, pragnę poinformować, że w oficjalnym regulaminie forum, możemy dostrzec taki oto ustęp:
Cytat:
2) podpis w formie tekstowej - maksymalnie 8 linijek, cały podpis - 400 znaków; w formie obrazkowej - maksymalnie 180 pikseli x szerokość strony, maksymalnie 100 KB; w formie tekstowo-obrazkowej - obrazek o ww. wymiarach, maksymalnie 3 linijki tekstu.
To juz nawet obrazkow osmieszajacych Hitlera nie mozna umieszczac? :O
Cytat:
maksymalnie 100 KB
Spoko, już go niema :D
A mój av - mocno muzyczny ;)
W moim oczywiście popiersie Hannibala widnieje :)
Na moim zaś wizerunek B. B. Kinga został wykuty :D Wizerunek czarnej duszy świata ;)
Ichigo bijacy pustego :)
Mojego avka chyba nie muszę przedstawiać, bo tę jakże istotną personę zna każdy ^^
Julia Roberts?Cytat:
Mojego avka chyba nie muszę przedstawiać, bo tę jakże istotną personę zna każdy ^^
Jaka Julia Roberts, przecie od razu widac że to nasz kochany premier!
..... W sumie, to porównując te osobę do naszego premiera krzywdzicie ją niemiłosiernie, bo nikt nie ma tak zakazanej gęby jak ten nasz cwaniaczek.
Według mnie to Michael też nie miał pięknej gęby :D
A na twoim Avku to już chyba po operacji jest 8-) bez urazy oczywiście.
Fakt, pod koniec już nie było z nim za dobrze :) Jestem jego fanem, ale nie będę przeczył prawdzie :)
tak się składa, że w tym okresie akurat Mike wyglądał nie najgorzej :) Wątpię czy kiedykolwiek wyglądał lepiej :)
ja avatara usunąłem, bo jakaś wredna osoba żadała warna dla mnie za niego, wiec dziękuję tej zawistnej osóbce, nastepnym razem niech napisze do mnie, ze to ją obraża czy co
pytanie do tej zawistnej osóbki, moje podpisy też usunąc bo przeszkadzają?
to ja :lol: czy zadalem warna ? Hallerowi kazali usunąć podpis z adolfem, i zdenerowalo mnie to, ze takich jak ty nikt nie moze ruszyc.
Ale jak tak to cie boli, to odstaw komputer na jakis czas.
Co z tym avatarem było nie tak? ;f
Haller miał zdjęcie. U Dracula to wyłącznie nawiązanie, sugestia. Choć może mi się to nie podobać, przecież nie można tego zabronić - i pewnie dlatego nikt nie zabraniał
trochę się Tobie dziwię mRe.
jesli już możemy zarzucić Draculowi obrażanie innych to avatar jest na dalszym planie.
ale jak rozumiem usunął go z własnej inicjatywy? i nie chciałeś warna w obronie wolnosci slowa? ;p
Gaaaay Luigi! Mam go, bo na czapeczce ma mój inicjał :) Poza tym fajny jest