uuf To dobrze dzięki
Wersja do druku
uuf To dobrze dzięki
Witam. Mam pewien problem z grą na steamie. po pobraniu gdy próbuje ją włączyć wyskakuje mi error po sprawdzeniu co jest przyczyną tego erroru okazalo się ze brakuje kilku plikow. usunalem ja pobralem ja kolejny raz ale i tak nie pomogło co mogę z tym zrobić
Sprawdz spójność plików gry na steam. Steam sam Ci dociągnie brakujące pliki.
Zrobiłem tak i nic dalej wyskakuje blad da rade jeszcze cos z tym zrobić??
Witam mam taki problem instaluje grę rome total war 2 i instalacja przebiega okej ale kiedy chce odpalić grę wyskakuje finalizowanie instalacji dochodzi to do 100% i potem zamiast tego pojawia sie " serwery steam sa w tej chwili zbyt zajęte by zając sie twoja sprawa . Kod błędu (53) " co ma zrobic ?
Masz tak za każdym razem? Primo restart kompa. jeśli nie pomaga to zrób weryfikację plików. Jeśli nie pomaga to po tertio zrób reinstal. A jak nie pomaga to zostaje suport steama :)
Witam!
Program Rome2.exe przestał działać!
Za każdym razem wyskakuje mi ten błąd zaraz po uruchomieniu gry..
Poza tym cały czas w folderze z grą pojawia się plik GEMFX.txt mimo tego, że modyfikacje dawno usunąłem.. (Gdy go usuwam to znowu się pojawia po ponownym uruchomieniu gry - oczywiście, nie udanym uruchomieniu)
Zrób ,,czytsą instalację' wywal Romka, usuń folder z katalogu steam i zainstaluj ponownie.
Witam szanowne grono;)
Panowie ma takie pytanie, czy kupując grę TW Rome 2 ze stront STEAM, będąc za granicą i wybierając polską opcje językową, będę mógł aktywować grę w kraju w którym mieszkam (niemcy)?
Problem występuje np. przy zakupie gry na terenie polski, aktualizacje można zrobić tylko na terytorium Polski, Czech, Słowacji oraz Węgier.
pozdrawiam gustaw:help:
Jeśli byś kupił w Polsce wersję pudełkową to owszem ograniczenia w aktywacji na teren Polski, Czech, Słowacji i Węgier by się Ciebie tyczyły. Jeśli kupisz w Niemczech przez Steama, dostaniesz grę po angielsku lub niemiecku, będziesz musiał wtedy ręcznie w Steamie zmienić język na polski, Steam pobierze ją sobie i będziesz miał grę po polsku.
Panowie jak wyłączyć zrzuty ekranowe w steam, gra po włączeniu cały czas robi zrzuty!
pomocy!!!
Zrzut ekranu domyślnie ustawiony jest pod F12. Wyczyść klawiaturę (wygląda na to że zblokował Ci się ten klawisz) lub zmień w opcjach steam domyślne ustawienie zrzutów ekranu pod inny klawisz.
Asuryan, już znalazłem przyczynę:D uszkodzona mysz bezprzewodowa, pod wieczór to nawet laptop zaczął wariować ( odpalał w Biosie, touchpad przestał działać, wyszukiwarka sama zmieniała otwarte strony) myślałem że to jakiś wirus!!! Pomysleć że to wszystko przez gryzonia:geek:
dzięki za odpowiedz i pozdrawiam :champagne:
Chyba dobry temat/dział
Nie moge zmienic jezyka w R2 na angielski. Zmienilem w steam, w wlasciwosciach gry oraz nawet samego steam na angielski nic. Zmienilem nawet na francuski, tez lipa. Sciaga niby pliki ale odpalam i jest po polsku ale bez PL znaków. Potrzebuje bardzo by mi działały opisu w DeI całe po angielsku, jakies pomysly ? ktos cos? jak to naprawic by miec r2 po angielksu ~~
Wywal może pliki R2 z partycji C (ten folder w którym między innymi są savy jak i wszelkie inne ustawienia gry). Dopiero po tym zrób zmianę języka.
mialem polski, usunalem pliki, dalem angielski, uruchomilem, jest polski..
wyglada to tak jak by sciagało zawsze paczke z polskim tekstami ~~
zmienilem nawet serwer pobierania, usunalem pliki jezykowe spojnosc gry sciaglo usuniete pliki i nadal po polsku... chore
edit milion
UDAŁO SIE!
Dzięki temu : http://forum.totalwar.org.pl/showthr...tal-War-Rome-2
Pozmianialem miejsce pobierania, usuwalem pliki w folderu gry angielskie "en" i po zmianie w steam na angielski udalo sie i jest po angielsku gra :D
Hej. Mam następujący problem: zainstalowałem steam i grę na laptopie ze zintegrowaną kartą Intel. Kiedy odpalam Launcher Rome 2 to pojawia mi się ikona Launchera na pasku, ale nie pojawia się na ekranie sam Launcher. Myślałem że to kwestia karty i że gra nie pójdzie, ale dzisiaj udało mi się ją odpalić i rozegrałem bitwę multi. Niestety kolejne odpalenie nie wychodzi. Zauważyłem że na ekranie przesuwając myszkę pojawia się gdzieniegdzie łapka i po kliknięciu otwiera mi się a to strona internetowa Thrones of Britain, a to twitch total war. Czyli jakbym miał Launchera ale niewidocznego. Natomiast nie byłem w stanie wyklikać odpalenia gry.
Znalazłem w historycznym temacie w Attili. ;) Zadziałało.
Witam
Zmieniłem lapsia i po instalacji na nim Rome 2 gra jest w języku angielskim, bez możliwości zmiany języka na polski. Na poprzednim lapsiu gra odpala się w polskiej wersji językowej. Dodam, że we właściwościach gry na steam jest polski, konto na steam jest to samo na obu lapsiach, a na każdym chodzi w innej wersji. Reinstalacja steam na nowym nic nie dało, to samo instalacja gry na innym dysku. Pomocy !!!
Panie i Panowie od wczoraj nie działa mi multiplayer w rome 2 nei widze listy serwerow... może ktoś coś wie jest jakiś problem z multi? Czy to tylko u mnie? Może ktoś miał podobny problem?