W kampanii hot-seat nie ma wielu skryptów a nawet jak się je wklei to nie zawsze działają. Hot-seat jest niestety okrojony w stosunku do single.
Wersja do druku
W kampanii hot-seat nie ma wielu skryptów a nawet jak się je wklei to nie zawsze działają. Hot-seat jest niestety okrojony w stosunku do single.
Gram sobie w to Bellum 7 z Megasubmodem 2 i bardzo mi się co prawda podoba ale... No właśnie, nie wszystkie zmiany są in plus w stosunku do 6.3. Niektóre jednostki wyglądają tak sztucznie że szkoda gadać, np. rycerze feudalni czy jarlowie, w 6.3 pięknie i realistycznie a tutaj... Słaba jakość wykonania się wydaje. Spieszeni francuscy rycerze też słabo wyglądają, dużo gorzej niż w poprzedniej wersji. Co mi się jednak spodobało to nowy wygląd rycerzy aragońskich i rycerzy św. Łazarza, ci są zrobieni naprawdę znakomicie. No i widać że nowe twarze pododawali większości wojakom, tu jest ok choć niektórzy wydają się zbytnio gładcy (za dużo gołowąsów wśród rycerstwa ;D). Takie moje drobne czepialstwo. Ogólnie niektórych rzeczy nie powinni tykać bo było dobre w 6.3 i zwalili po całości.
Gołowąsy to nie był wcale taki rzadki widok ;). Zresztą jakbyś musiał latać z "grubym wonsem" i bujną czupryną w hełmie przez kilka czasem dni lub nawet godzin, to oszalałbyś :)
Dzięki za odpowiedź:D W takim razie mam jeszcze jedno pytanie. Czy blokowanie portów ma wogóle jakieś skutki finansowe dla zablokowanego jak i blokującego? Jeśli tak to czy można zmienić ich wielkość? Bo teraz chyba są śmiesznie małe.
Witam mam takie pytanie otoz Bellum Crucis w wersji 7.0 wiesza sie czesto czy juz jest to poprawione. Gralem w wersje 6.3 mod swietny ale prowadzac intensywne wojny baaardzo czesto grajac Polska wywalalo mnie do pulpitu jak walczylem z Norwegia i Nowogrodem... Szczerze to moje wkurw.... juz zostalo wyczerpane i nie wiem czy jest sens instalowania tej modyfikacji czy lepiej poczekac na ewentualne latki . Z gory dziekuje za odpowiedz.
Raczej się nie wiesza, tury chodzą płynniej, po wgraniu najnowszego spolszczenia CTD zdarza się sporadycznie.
Kurcze wie moze ktos dlaczego nie moge pobrac tego moda z mediafire ..ciagle mi cos wyskakuje ze autoryzowanie pobierania ...
Spróbowałem dziś, pobiera bez problemu. Może zmień przeglądarkę, ja używam Google Chrome, ew. po pobraniu wrócisz do obecnej jako domyślnej.
No niestety na kazdej przegladarce mi to samo wyskakuje.... moze mam jakis limit bo predzej pobieralem kilka razy tego moda ,kilka dni temu
Albo limit, albo może antywirus blokuje. Ew. poproś kogoś znajomego z szybkim netem Ci pobierze.