A oto i kolejny wódz - król Krasnoludów Thorgrim
Zapewne niedługo ukaże się gameplay Krasnoludów - takie są moje domysły.Spoiler:
Wersja do druku
A oto i kolejny wódz - król Krasnoludów Thorgrim
Zapewne niedługo ukaże się gameplay Krasnoludów - takie są moje domysły.Spoiler:
Thorgrim Strażnik Uraz ;)
Gra Krasnoludami może być bardzo ciekawa. Choć mam jednego głównego króla to samodzielność pomniejszych prowincji (tu twierdz) jest je większa niż w przypadku Imperium (elektoraty)
Krasnoludy w mogą mieć fajne jednostki, powolne, ale niesamowicie trudne do zatrzymania i dobrze uzbrojone.
Jeśli zrobią system podobny do tego z EU IV HRE, gdzie elektorzy są formalnie zależni, ale tak naprawdę robią co chcą, a jedynie płacą podatek cesarzowi to, może być bardzo ciekawie.
Grę w Imperium bardziej sobie wyobrażam jako walkę z innymi wielkimi rodami o zaszczyty i wpływy, a grę Krasnalami jako typowy conquest z małą zależnością od innych rodów.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Elektoraty nie są tak niezależne jak mówisz.
Kolejny filmik.
Kolejny filmik do kolekcji o krasnoludach:
Proponuje nie umieszczać od razu i w temacie o filmach/zdjęciach itp. tylko niech jakaś dobra dusza zbierze po jakiś czasie kilka rzeczy i wrzuci to masowo.
Tak, z czasem oczyszczę temat screenów i wideo, tak aby znajdowały się tam same materiały, a dyskusja tutaj.