Mam pytanie. Przegrywając bitwę szczurami ta rasa staje się dla mnie opcjonalna, czy może mam to traktować, jakbym w ogóle ich nie użył? Pytam dlatego, bo zastanawia mnie ten "+" po Zielonych oraz Imperium.
Wersja do druku
Mam pytanie. Przegrywając bitwę szczurami ta rasa staje się dla mnie opcjonalna, czy może mam to traktować, jakbym w ogóle ich nie użył? Pytam dlatego, bo zastanawia mnie ten "+" po Zielonych oraz Imperium.
Tak właśnie myślałem, ale wolałem się upewnić, żeby móc sobie już na spokojnie układać strategię na kolejne mecze. Jak tam po pobojach z Czeremisem, Jsatrzębiu? Była w trakcie bitew jakaś nadzieja na urwanie choćby jednej?
W pierwszej mnie Czeremis z outpickował i z outplejował, także był gwałt. Druga do samego końca nie była przesądzona, Luminark zrobił piękną robotę, zmarnowałem Demigryfy, zabrakło mi micro na piechotę co przy sporej przewadze liczebnej Czeremisa mocno ukuło mnie w tyłek, choć Amber Wizard starał się jak mógł wyrównać szanse. W końcówce zabrakło mi 1 many na Flock of Doom, które mogłoby jeszcze odwrócić szalę :] Powtórkę wysłałem Tuffowi, także pewnie niedługo będziecie mogli obejrzeć.
Także teraz czekamy aż Czeremis zatrzyma Osmańską nawałnice, niczym Sobieski pod Wiedniem ;]
Osmańska nawałnica jest w gazie. :D Także zapowiada się piękne starcie i to już w 1/8. Zobaczymy czy stary wyjadacz pokona fenomenalnego Czeremisa. A tak poza tym, niby śmieszkujemy z PUBGa, ale jak widać, metoda wcale skuteczna. :P
W pierwszej kwestii racja; 1/4. W drugiej, czy zatrzyma to się jeszcze zobaczy. :D
Co ten Szymblok. :D
Tak Pyrrus ? :D