Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Zaraz się dowiemy, że heterycy to w ogóle untermensche i druga kategoria ludzkości, a homosie to następny etap ludzkiej ewolucji :lol: Aż wolę nie pytać o źródła tych mądrości(poza wikipedią, która jak wszyscy wiemy jest pełnoprawnym źródłem obiektywnych naukowych danych :lol: ).
Cytat:
Argument z przystawianiem pistoletu do głowy miałby sens jakby to nie było kilka postów wczesniej już przeze mnie tłumaczone... bo dokładnie taka sama "rozmowa" już była.
Oczywiście przewaga liczebna heteroseksualistów jest bezdyskusyjna, ale kto powiedział ze więcej znaczy lepiej... w końcu najwięksi artyści i myśliciele mieli nierzadko właśnie takie skłonności... i w tej kwestii mimo przewagi liczebnej heteroseksualistów - to akurat występuje praktycznie równowaga.
Mimo całej swej rzekomej o wiele większej od przeciętnego heteryka inteligencji nie potrafisz jednak odpowiedzieć na proste pytanie. Więc postaram się napisać prościej. Czy wobec homosiów obowiązywać powinna tolerancja czy też przymus akceptacji :?:
na pytanie tak zadane nie da się odpowiedziec, bo wymuszasz odpowiedź...
Oczywiste jest że akceptacja winna wychodzić sama z siebie, ale bez uzyskania odpowiedniej wiedzy - jest niemożliwa. Nie ma w tym nic z przymusu, tak chcą to widzieć tylko ci co z gory sa przeciw i nie zamierzaja tego zmieniać, niezaleznie od dowodów.
Co robisz ze swoim chlopakiem"dziewczyna" w czterech scianach nie obchodzi mnie to.Jezeli zas wyjdziesz z tym na ulice to nie spodziewaj sie szeroko otwartych ramion na powitanie-i to jest moja tolerancja wobec tej dewiacji seksualnej ;)
no to wtedy nie spodziewaj się tolerancji z mojej strony...
a na kazdego cos się da znaleć ;)
każdy miecz ma dwa konce - albo się z innymi wspołżyje albo walczy - ale w drugim wypadku w koncu kiedys sie zginie.
No to masz przerabane gejku :lol:
Na necie kazdy z gejow to kozak a na ulicach to jak szczurki przemykaja przed ludzmi :lol: Tylko pod kordonem psiarni wypinacie swoje tylki :?
no taaa, a bardzo wielka odwagą na pewno moga się pochwalić łysi debile latający obok manifestacji pokojowych i udający twardzieli bo sie zebrali w kupie. Pojedynczo wiekszosc by wymiekla po kilku sekundach, takie to męskie są te super inteligentne istotki. Po za grupą znaczą tyle co ziarenkp piachu. Super, elita normalnie, prawdziwa sól. No ale cóż, tacy muszą być by inni mogli poczuć się lepiej.
Sposób w jaki się wyrażasz świadczy tylko o braku jakiejkolwiek argumentacji, więc nie będę nobilitował tych wypowiedzi odpowiadajac na nie, bo by to tylko swiadczyło o tym ze mają jakąś wartość.
Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
no taaa, a bardzo wielka odwagą na pewno moga się pochwalić łysi debile latający obok manifestacji pokojowych i udający twardzieli bo sie zebrali w kupie. Pojedynczo wiekszosc by wymiekla po kilku sekundach, takie to męskie są te super inteligentne istotki. Po za grupą znaczą tyle co ziarenkp piachu. Super, elita normalnie, prawdziwa sól. No ale cóż, tacy muszą być by inni mogli poczuć się lepiej.
Sposób w jaki się wyrażasz świadczy tylko o braku jakiejkolwiek argumentacji, więc nie będę nobilitował tych wypowiedzi odpowiadajac na nie, bo by to tylko swiadczyło o tym ze mają jakąś wartość.
Gejostwo robi podobnie.Tylko w stadzie i pod ochrona pokazuje sie publicznie :lol: Na solo zwyczajnie i tradycyjnie dajecie d... ;)
Na PW pisales zupelnie cos odmiennego gejku :lol: Podac do publiki ;)
http://www.demotywatory.me/?page=74 to do gejow na forum ;)
a to dla niektorych innych, nie przestrzegajacych podstawowych zasad ;)
http://www.demotywatory.me/92/Nie_to_mi ... e_ten_czas
Cytat:
Gejostwo robi podobnie.Tylko w stadzie i pod ochrona pokazuje sie publicznie :lol:
A ty byś się ujawnił bohaterze? Naprawdę podziwiam homoseksualistów, którzy się ujawnili. Mieliby wszyscy nosić koszulki "jestem gejem/lesbijkom (...) mi skinie". To tak jakby nasi partyzanci w czasie wojny mieli wyjść, każdy osobno na ulicę i powiedzieć "(...) Hitlera". Idąc dalej twoją retoryką zajac tchórzostwem było ukrywanie się partyzantów w lesie. A z przeciętnym homofobem uda ci się przeprowadzić konwersację, na logiczne argumenty, popierając gejów? Argumenty skinów to "nie bo nie" i "kto nie skacze jest pedałem". Jak więc przeciętny, nieakceptowany przez społeczeństwo człowiek ma się ujawnić, skoro gdyby nie był w grupie dostałby po prostu (...)-nie każdy chce być męczennikiem.
Przypominam, że znajdujemy się w Agorze a tu panują wyższe zasady prowadzenia dyskusji. Za KAŻDE wulgaryzmy w tym temacie będę wystawiać ostrzeżenia. Jestem pewna, że każdy kulturalny człowiek potrafi zbudować wypowiedź bez przekleństw. Oprócz tego pragnę poinformować, że za prowokowanie innych użytkowników też nagradzane będzie ostrzeżeniem. Nieważne czy prowokacja będzie wulgarna czy nie.