swoją drogą to Azjatki są chyba bardziej 'jednokolorowe' ;)
ale dość już! wrzucać zdjęcia!
Wersja do druku
ale dość już! wrzucać zdjęcia!
...ale widać rzadko kto czyta lub ogląda porządnie. W czym podobne są do siebie, występujące w temacie: Kurdyjki, Ormianki, Kazaszki, Bułgarki Nadwołżańskie, Hinduski i Japonki?Cytat:
kolor włosów..? oczu?Cytat:
...ale widać rzadko kto czyta lub ogląda porządnie. W czym podobne są do siebie, występujące w temacie: Kurdyjki, Ormianki, Kazaszki, Bułgarki Nadwołżańskie, Hinduski i Japonki?
Rozróżniasz mało kolorów. :p Kazaszki śmieją się, gdy nazywam czyjeś włosy lub oczy czarnymi. One uważają występujące u siebie za ciemnobrązowe.
heh moze na Rapsoda nie leca nasze polskie dupeczki i sobie odbija :mrgreen:
W chwili obecnej uwaga Polek byłaby dla mnie wręcz szkodliwa. ;)
Najlepsze są Polki, i widzę że jest tu parę osób tak samo twierdzących. A Azjatki owszem są ładne ale duża część z nich jest po tapetowana i dla mnie wyglądają jak emo i w dodatku jakby były, no w sumie większość jest, fankami Tokio Hotel :lol:
Niestety tą co wstawił Mariooooo to jakaś porażka, rozumiem ze dziewczyny chcą się podobać, że się malują, nakładają na siebie makijaż i te inne coś... ale ta dziewczyna wygląda jak by tydzień u pana władka w warsztacie blacharskim spędziła na klepaniu i nakładaniu szpachli.
Ogólnie żeby wyrobić sobie gust trzeba zobaczyć sporo kobiet różnych narodowości, a tutaj drogi są dwie: albo ktoś dużo podróżuje i naoglądał się sporo w innych krajach, albo ktoś studiuje na popularnej/dużej uczelni i przygląda się studentkom z Erasmusa :). Stąd wyraźna prawidłowość, że osoby w wieku nastoletnim - tzn przed studiami - mówią w samych superlatywach o Polkach. Coś nie widzę zbyt wielu osób z nieco starszej grupy wiekowej twierdzących, że "Polki i tak najlepsze" ;) .Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Ja tam byłem parę razy po za granicami i twierdzę, że Polki i ogólnie kobiety ze wschodu Europy najładniejsze.